Головна Новини Політика внутрішня політика СБУ прийшла з обшуками до "Октагон" за вказівкою високих владних кабінетів, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

СБУ прийшла з обшуками до "Октагон" за вказівкою високих владних кабінетів, - ЗМІ

Україну може очікувати ще один гучний інвестиційний скандал

17 вересня 2021, 13:36
Поділіться публікацією:

У ситуації навколо одного з найбільших операторів зовнішньої реклами "Октагон-Аутдор" можуть бути політичні причини. Зокрема, підготовка влади до дострокових парламентських виборів. Про це пише "РБК-Україна".

СБУ прийшла з обшуками до "Октагон" за вказівкою високих владних кабінетів, - ЗМІ

Фото: ssu.gov.ua

Повідомляється, що СБУ прийшла з обшуками до "Октагон" за вказівкою високих владних кабінетів. Мета — через гучні звинувачення в тероризмі захопити понад 4600 інформаційних площин, якими володіє ця компанія.

Журналісти "РБК-Україна" передають, що власником компанії "Октагон-Аутдор" є громадянин ЄС. Це може привести до ще одного гучного інвестиційного скандалу, подібного до того, що стався навколо естонського бізнесмена, у якого рейдери відібрали ТРЦ Sky Mall. Тоді президент Естонії закликала європейський бізнес не інвестувати в Україну.

СБУ інкримінує "Октагон-Аутдор" важку кримінальну статтю "тероризм", звинувативши в нібито розміщення реклами російських окупаційних адміністрацій в Криму і ОРДЛО. Хоча компанія вказує, що фізично втратила вплив на ці рекламні площини ще в 2014 році після анексії цих територій, а доказами СБУ є фото з інтернету, пише "РБК-Україна".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини