Головна Новини Політика внутрішня політика Садовий розповів, чому проти, щоби його повнолітні діти йшли до армії
commentss НОВИНИ Всі новини

Садовий розповів, чому проти, щоби його повнолітні діти йшли до армії

Мер Львова вважає, що спочатку його діти мають закінчити навчання

27 січня 2024, 22:03
Поділіться публікацією:

Мер Львова Андрій Садовий заявив, що проти того, аби його повнолітні діти вступали до лав армії, поки у них триває навчання. Про це Садовий сказав в онлайн-трансляції, передає портал "Коментарі".

Садовий розповів, чому проти, щоби його повнолітні діти йшли до армії

Садовий прокоментував питання мобілізації. Фото з відкритих джерел

Як відомо, в очільника Львова п'ятеро синів, двом із них, Івану і Тадею, 21 рік та 19 років відповідно.

За словами Андрія Садового, перед тим, як йти до армії, його сини мають закінчити навчання. Мер проти того, щоби його діти переривали навчання заради служби в армії.

"Прошу всіх бути спокійними. (Сини – ред.) закінчать навчання, і всі з вами ми будемо в армії", — заявив Андрій Садовий.

Крім того, мер Львова заявив, що і сам готовий вступили до лав ЗСУ, але не зараз.

"Закінчиться моя каденція — піду служити. І діти мої там будуть. Це всіх нас чекає", — додав Андрій Садовий.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що заступник командира 3-ї Окремої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін закликав народних депутатів припинили "цирк" навколо ухвалення нового закону про мобілізацію та врешті проголосувати за нього. Армія потребує поповнення особового складу, а тому мобілізацію населення доведеться проводити у будь-якому випадку. Війна має стати спільною справою всього українського народу, а не обов’язком для пасіонарної меншості та просто фоновою подією для інших громадян.

"Коментарі" також писали, що Володимир Путін неофіційними каналами сигналізує США, що відкритий до обговорення майбутніх заходів безпеки для України. Російський диктатор, ймовірно, готовий розглянути відмову від вимоги нейтрального статусу України та невступу до НАТО, однак й надалі наполягатиме на визнанні контролю над окупованими українськими територіями.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ККК

27 січня 2024, 23:52

Кто еще готов воевать за территорию украина во главе с такими ублюдками как это чмо и жидовский выродок зеленский?! Где вся земля уже клоуном продана!

ККК

27 січня 2024, 23:49

На западной украине надо сделать заповедник и очистить его от рагулей! Совершенно никчемные существа, тупые от природы.

ККК

27 січня 2024, 23:45

Садовой не хочет чтоб его дети сдохли, значит должен заменить их своей тушкой и тушкой своей суки. И вообще пересчитать весь скот с западной украины по головам и отправить всех на фронт. Кого не досчитаются забирать несовершеннолетними! Но утилизация поголовья скота с западной украины должна идти без перерывно до полной очистки территорий!

Іван Сірко

27 січня 2024, 23:16

таких як ти тварюка лжива, корумпована куля в лоб чекає!!!

Ігор

27 січня 2024, 22:27

Та ці "блатні" мають чудові обрізані пояснення. Нехай Путін почекає, поки корумповані феодали і їх дітки навчаться, займуть за спадком чиновницькі посади, накрадуться, а вже потім наступає. В цій недокраїні 95% ждунів, яким немає за що воювати. Вони і з ордою знайдуть спільну мову і нічого не втратять і різниці не помітять - просто інше взуття будуть носити. А от заплямовувати себе збройним спротивом росіянам, не варто - тоді вже доведеться відповідати.


Новини