Головна Новини Політика внутрішня політика Саакашвілі повертається в Грузію
commentss НОВИНИ Всі новини

Саакашвілі повертається в Грузію

Глава Виконавчого комітету Національної ради реформ України Михайло Саакашвілі сказав, що вважає Україну домом, але йому пора повертатися на батьківщину

27 серпня 2020, 13:54 comments1929
Поділіться публікацією:








Глава Виконавчого комітету Національної ради реформ України Михайло Саакашвілі заявив, що повертається в Грузію. Про це повідомляють РІА Новини.

Саакашвілі повертається в Грузію

ЗМІ, цитуючи Саакашвілі, пише, що йому боляче дивитися новини з рідної Грузії, тому "настав час повернутися".

На своїй сторінці в "Фейсбук" політик написав наступне:

"Я грузин. Я українець. Я завжди мав, і завжди матиму дві домівки. Я завжди відчував обов’язок допомагати обом моїм народам. Саме тому я ніколи не припиняв активну участь в політичному житті обох країн. Коли я був Президентом Грузії, я брав участь у Майдані та активно захищав інтереси України на міжнародній арені. Коли я приїхав до України у 2013 році та фізично перебував тут, я безперервно брав участь у діяльності моєї партії в Грузії. Я впевнений, що так буде і в майбутньому: де б я не був, я завжди буду вірним сином двох дружніх країн – Грузії та України. Я завжди допомагатиму двом своїм народам ставати ще краще, ще успішніше. Це мій обов’язок. Це мій шлях. Це моя доля".

Також Саакашвілі записав відеозвернення про своє повернення до Грузії, але переглянути його в "Фейсбук" можна лише з Грузії.

Раніше ми повідомляли, що колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі переконаний, що його персона не зникне з політичного порядку Європи, а ось Грузія з цієї точки зору знаходиться в куди більш сумнівному становищі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини