Головна Новини Політика внутрішня політика Руслан Коцаба: Медведчук може бути ефективним як при владі, так і в опозиції
commentss НОВИНИ Всі новини

Руслан Коцаба: Медведчук може бути ефективним як при владі, так і в опозиції

Український блогер вважає звинувачення стосовно Медведчука бездоказательственнимі

23 липня 2021, 20:00
Поділіться публікацією:

Голова Політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктор Медведчук вважає, що для ефективної роботи судової системи в країні не потрібні якісь спеціальні реформи, просто закон повинен бути один для всіх. І тепер, коли лідер опозиції зазнає кримінального переслідування, безпідставним і бездоказовим звинуваченнями, особливо добре видно, що він мав рацію. Таку думку в ефірі телеканалу "Перший незалежний" висловив український журналіст і блогер Руслан Коцаба.

Руслан Коцаба: Медведчук може бути ефективним як при владі, так і в опозиції

Руслан Коцаба - фото з відкритих джерел

"Віктор Медведчук, як державник, вболіває за те, що на міжнародному рівні імідж України падає, ми перестаємо бути країною, де править закон. Він же пропонував дуже простий рецепт: не треба ніяких реформ, просто треба, щоб був закон один для всіх" , — зазначив Коцаба.

Журналіст упевнений, що справа Медведчука безперспективна, і як б не затягувався процес, в результаті все розвалиться.

"Ніяких доказів немає, справа все одно розсиплеться, лопне, як мильна бульбашка. І, відповідно, він (Віктор Медведчук. — Ред.) Від цього в електоральному плані тільки виграє", — сказав Руслан Коцаба.

Крім того він підкреслив, що діюча влада чинить дуже недалекоглядно, тому що, працювати разом з Віктором Медведчуком було б ефективніше, ніж проти нього.

"Медведчук може бути ефективним як при владі, ми пам'ятаємо часи Кучми, коли він керував його Адміністрацією, і це були не гірші часи для України, так і в опозиції", — констатував журналіст.

Нагадаємо, Офіс генерального прокурора звинувачує голову Політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктора Медведчука в державній зраді. 13 травня цього року лідер опозиції був поміщений під домашній арешт, а 9 липня Печерський районний суд міста Києва продовжив цю запобіжний захід ще на два місяці. Адвокати політика подали скаргу на дане рішення. Її розгляд повинно було відбутися 20 липня в Апеляційному суді міста Києва, але засідання було перенесено, через те, що колегія суддів отримала матеріали справи тільки напередодні засідання вранці і не встигла ознайомитися з ними.

Коментуючи ситуацію, Віктор Медведчук підкреслив, що його адвокати повністю готові до процесу оскарження запобіжного заходу, і у них є докази, що спростовують звинувачення прокуратури і доводять незаконність застосування до нього домашнього арешту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини