Головна Новини Політика внутрішня політика Рудьковський: "Слуга народу" Семінський вніс до декларації незаконно нажиті активи
commentss НОВИНИ Всі новини

Рудьковський: "Слуга народу" Семінський вніс до декларації незаконно нажиті активи

Семінський вніс у свою декларацію активи, отримані в результаті недобросовісної роботи й фінансових порушень

24 березня 2021, 16:42
Поділіться публікацією:
















Ексміністр транспорту Микола Рудьковський заявив, що народний депутат від "Слуги народу" Олег Семінський вніс частину активів, придбаних за незаконно отримані кошти, в податкову декларацію. Про це Рудьковський розповів в інтерв'ю Дмитру Гордону, передає "Сегодня". 

Рудьковський: "Слуга народу" Семінський вніс до декларації незаконно нажиті активи

Семінський вніс до декларації незаконні активи - фото з відкритих джерел

За словами Рудьковського, Семінський вніс у свою декларацію активи, отримані в результаті недобросовісної роботи й фінансових порушень, скоєних ним за період роботи в компанії "Нафтогазвидобування", яка частково належала родині Рудьковського.

"Є десятки свідків, співробітників компанії, які підтвердять мої слова — що в той період із 2008 по 2012 рік він переводив у готівку щомісяця понад 10 млн доларів — більш як 100 кг доларів — через різні компанії для себе і Шуфрича. У цей період були куплені літаки, яхти Шуфрича — три літаки та три яхти, вся нерухомість, яку побудував Семінський, офісні центри й т.п., кешем "забиті" банківські комірки. Це все було зроблено шляхом розкрадання, несплати податків компанією "Нафтогазвидобування", — заявив ексміністр.


За словами Рудьковського, Семінський і Шуфрич домовилися про самовільний перерозподіл часток і доходів компанії, про що йому повідомив нинішній депутат від "Слуги народу".


"Я думаю, ви теж чули записи, де він наполягав і сказав, що "я прийняв рішення і буду забирати собі 20%". Він забирав більше, думаю, близько 30% доходів компанії... Семінський взагалі пішов далі, він, напевно, не читав кримінальний кодекс — частину вкраденого він навіть показав у податковій декларації", — резюмував Рудьковський.


Також ЗМІ повідомляли, що Олег Семінський, який обвинувачує ексміністр транспорту Миколу Рудьковського у своєму викраденні, претендує на частку в бізнесі його сім'ї вартістю 150 млн доларів. Йдеться про найбільшу приватну газодобувну компанію України "Нафтогазвидобування", в якій Семінський колись працював директором.


За даними джерел Цензор.НЕТ в Офісі президента, нардеп від "Слуги народу" Олег Семінський зараз користується повною підтримкою голови фракції "Слуга народу" Давида Арахамії, а саму справу просили поставити на контроль Офісу президента.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини