Головна Новини Політика внутрішня політика Розумков пішов – Штучний прийшов: «слуги народу» визначились із головою апарату ВР
commentss НОВИНИ Всі новини

Розумков пішов – Штучний прийшов: «слуги народу» визначились із головою апарату ВР

Слуга народу вирішила повернути Штучному крісло голови апарату Ради

2 листопада 2021, 08:08
Поділіться публікацією:

Більшість нардепів фракції "Слуги народу" посіли єдину позицію, проголосувавши за кадрове призначення – повернути В'ячеслава Штучного на посаду керівника апарату Верховної Ради. Для Штучного очолювати апарат ВР не нова справа. Він уже обіймав цю посаду з вересня 2019 по липень 2020 року. Потім парламентарі працювали фактично без завідувача парламентської канцелярії. Про це інформує видання "Коментарі", посилаючись на спікера фракції Юлії Палійчук у Telegram.

Розумков пішов – Штучний прийшов: «слуги народу» визначились із головою апарату ВР

В'ячеслав Штучний. Фото: RADA.GOV.UA

В'ячеслав Штучний був не єдиним претендентом на те, щоб очолити апарат парламенту. У монобільшості також розглядали можливість призначення на цю посаду своїх колег по фракції Олександра Копіленка та Павла Фролова. Але раніше зняв інтригу голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, котрий під час спілкування зі ЗМІ ще до засідання фракції висловив упевненість, що Штучний повернеться на свою посаду і очолюватиме апарат парламенту.

Раніше саме навколо посади голови апарату Верховної Ради було чимало суперечок, чимало закидів пролунало у бік екс-спікера ВР Дмитра Разумкова, мовляв, він не зумів налаштувати нормальну, оперативну роботу Верховної Ради. У результаті парламент більше року працював без керівника апарату парламенту. Сам Разумков стверджував, що робота парламенту не стопориться і законопроекти готуються до розгляду нардепами оперативно.

Також раніше портал "Українська правда" повідомляв, що В'ячеслав Штучний був призначенцем Офісу президента. Його кандидатуру схвалили на Банковій для того, щоб контролювати діяльність Дмитра Разумкова, оперативно повідомлявши про його рішення Офіс президента.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у "Слузі народу" визначились із кадровими призначеннями у Кабміні.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/ypaliychuk/68
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини