Головна Новини Політика внутрішня політика Російська мережа магазинів не буде працювати в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська мережа магазинів не буде працювати в Україні

Російська мережа в Україні працювати не буде

19 червня 2021, 00:12
Поділіться публікацією:

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данилов заявив, що мережа Mere, яка є проєктом власників російської мережі дискаунтерів "Світлофор", не працюватиме в Україні. Про це йдеться на брифінгу Данилова після засідання РНБО.

Російська мережа магазинів не буде працювати в Україні

Російська мережа (фото з відкритих джерел)

"Це (відкриття магазинів — ред.) операція російських спецслужб, які мають велике бажання розгорнути на території Херсонської, Одеської, Миколаївської, Запорізької областей так звану мережу дискаунтерів для використання під час виборчого процесу для досягнення своїх політичних цілей. Ця мережа в Україні працювати не буде", — сказав Олексій Данилов.

За його словами, мер і депутати, які є в місті Миколаїв, не розуміють, що вони несуть також загальну відповідальність.

"І коли вони говорять, що у них не вистачає повноважень, то, шановні друзі, було б бажання — повноваження сьогодні наша Конституція, наші закони дають всім, починаючи від місцевого самоврядування закінчуючи всіма іншими інститутами. Цими повноваженнями треба користуватися і застосовувати", — додав він.

Як повідомляли раніше 18 червня Рада національної безпеки і оборони (РНБО) України ввів повний пакет санкцій відносно українського підприємця Дмитра Фірташа і російського бізнесмена Павла Фукса. За його словами, санкції щодо Фірташа були введені за його участь в титановому бізнесі і постачання сировини в РФ, яке було відстежено української розвідкою. Санкції, що стосуються Павла Фукса ввели через справу скандальної фірми "Голден Деррік" і маніпуляції національними природними ресурсами, більш детально читайте в нашому матеріалі.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини