Головна Новини Політика внутрішня політика Романченко: Захід подає влади в Україні сигнали - переслідування Медведчука - загроза правам людини
commentss НОВИНИ Всі новини

Романченко: Захід подає влади в Україні сигнали - переслідування Медведчука - загроза правам людини

Віталій Романченко попередив владу про наслідки в разі продовження тиску на Медведчука

22 вересня 2021, 13:19
Поділіться публікацією:

На Заході стурбовані тим, що влада в Україні використовує всі можливі методи для того, щоб не дати лідеру "ОПЗЖ", нардепу Віктору Медведчуку можливості займатися своєю діяльністю. У Європі чудово розуміють, що саме з дозволу влади в Україні триває переслідування лідера опозиції. Другий момент, на що вже звертав увагу Захід, це наступ на свободу слова в Україні, розправа над незалежними ЗМІ. Як інформує видання "Коментарі", про це в ефірі телеканалу "Перший незалежний" заявив політичний аналітик Віталій Романченко.

Романченко: Захід подає влади в Україні сигнали - переслідування Медведчука - загроза правам людини

Віталій Романченко Фото з відкритих джерел

Експерт нагадав, європейські політики та міжнародні організації вже не один раз висловлювали свою стурбованість у зв'язку з порушенням владою України міжнародних норм, що стосуються свободи слова, свободи політичної діяльності.

"Давайте згадаємо претензії до Києва від Freedom House, згадаємо заяви деяких європейських політиків, візит французьких сенаторів в Україну, заяву одного з комісарів ООН. Все це дає чітку картинку, яка демонструє, що відбувається сьогодні з утиском свободи слова, що відбувається сьогодні з атаками на лідера опозиції Віктора Медведчука, що сьогодні відбувається придушення будь-якого інакомислення в Україні, проти чого ми всі виступаємо публічно. Це говорить про те, що зовнішній світ схвильований тієї внутрішньої політикою, яку проводить Зеленський ", — констатував Віталій Романченко, додавши, що, продовжуючи таку політику, Зеленський ризикує стати нерукопожатним і в Європі, і на Заході в цілому.

Варто нагадати, Віктор Медведчук заявив, що "Україна як ніколи необхідно громадянський спротив чинній владі, яка формує тоталітарну, диктаторську державну систему".

Лідер "ОПЗЖ" зазначив, що мова не йде про новий Майдан і заворушення. Кожен, хто готовий виступити проти політики чинної влади в Україні повинен робити це усвідомлено. На перший план повинен вийти не виплеск емоцій і пара, а свідомий захист Конституції України, законів і права.

Також читайте на порталі "Коментарі" — Медведчук пояснив, чому жах, який стався в Афганістані, може повторитися в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини