Головна Новини Політика внутрішня політика Родина соратника Порошенка будує розкішну віллу на узбережжі в Іспанії – ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Родина соратника Порошенка будує розкішну віллу на узбережжі в Іспанії – ЗМІ

Син соратника Порошенка Олега Гладковського вирішив обзавестися новою нерухомістю в Іспанії

18 липня 2024, 21:43
Поділіться публікацією:

Михайло Гладковський – син Олега Гладковського, який в часи президентства Петра Порошенка займав посаду першого заступника секретаря РНБО, — володіє фірмою, яка будує віллу на узбережжі Іспанії.

Родина соратника Порошенка будує розкішну віллу на узбережжі в Іспанії – ЗМІ

Михайло Гладковський будує віллу в Іспанії. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє видання "Схеми", Михайло Гладковський став акціонером компанії Bilderberg Consulting Financiero за пів року до купівлі земельної ділянки в елітному поселенні La Zagaleta, яке розташоване на півдні Іспанії, де збираються зірки шоубізнесу, спортсмени, бізнесмени та політики з усього світу. Зокрема, там мають вілли лідер партії "ЄС" Петро Порошенко та його близькі соратники Ігор Кононенко і Олег Гладковський.

Компанія Bilderberg Consulting Financiero придбала майже пів гектара землі у квітні 2022 року. Зараз на території тривають будівельні роботи. За оцінками журналістів, будівництво, ймовірно, почалося у червні 2022 року.

Згідно з оголошеннями, пише видання, ціна за ділянку аналогічною площею з проєктуванням вілли може сягати 2,5 млн євро. Крім того, ще близько 4,5 млн євро може коштувати будівництво.

Видання зазначає, що джерелом коштів на земельну ділянку могла бути позика Bilderberg Consulting Financiero від бізнесу, безпосередньо пов’язаного з родиною Гладковського. Це 2 мільйони євро, надані у 2022 році віденською компанією Bogdan Holding GmbH. Її власником через ланцюжок з двох інших фірм – кіпрської Hesutu Limited та компанії з Віргінських островів Teckford Investments Financial Corporation – є експосадовець РНБО Олег Гладковський, який вказував ці фірми у своїх деклараціях.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини