Головна Новини Політика внутрішня політика Резніков: нас з вами тренують, відбувається стрес-тест НАТО та ЄС
commentss НОВИНИ Всі новини

Резніков: нас з вами тренують, відбувається стрес-тест НАТО та ЄС

Міністр оборони Олексій Резніков вважає, що Україну та Захід Росія просто перевіряє на міцність

26 листопада 2021, 08:20
Поділіться публікацією:

Росія вирішила влаштувати стрес-тест НАТО та Європейського Союзу. Почався він із Литви, потім продовжився у Польщі. Москва намагається розхитувати світ на гнучкість, переслідуючи свої інтереси. Як повідомляє видання "Коментарі", таку думку щодо російської загрози в ефірі політичного ток-шоу "Право на владу" на каналі "1+1" висловив міністр оборони України Олексій Резніков.

Резніков: нас з вами тренують, відбувається стрес-тест НАТО та ЄС

Олексій Резніков. Фото: прес-служба президента

Міністр назвав провокаційні дії Росії біля українського кордону запрошенням до переговорів президента США Байдена, чого президент Росії Путін так домагається. Від заяви офіційних ресурсів Кремля свідчать про те, що зустріч двох президентів може відбутися.

"Це не означає, що ми маємо розслабитися. Але й паніки не повинно бути. Це випробування на національну стійкість нашої країни", – наголосив Резніков.

Обговорюючи можливий драматичний сценарій про вторгнення Росії в Україну Олексій Резніков зазначив, що він особисто не бачить сенсу у тому, щоб Росії спочатку розбомбити Україну, а потім захопити цю територію.

"Якщо росіяни хочуть панувати у цій країні "Ред. Україні), то вони мають іншу мету – дестабілізацію в країні, зміну політичного курсу до Європи та НАТО через зміну влади, яка сьогодні є законно обраною – президент, парламент, сформований уряд", – висловився Резніков.

Він додав, що наміри Кремля читаються дуже просто, їм потрібні у владних кабінетах України люди, які виконуватимуть вказівки з Москви, які будуть відверто пропутінськими. Виходячи з такої логіки, росіяни не зацікавлені у повністю зруйнованій Україні, їм не потрібні зруйновані АЕС, зруйновані аеропорти.

Читайте також на порталі "Коментарі" — експерти оцінили ймовірність повномасштабного вторгнення Росії в Україну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини