Головна Новини Політика внутрішня політика Рейтинг мерів українських міст: до кого найгірше ставлення
commentss НОВИНИ Всі новини

Рейтинг мерів українських міст: до кого найгірше ставлення

У якого мера найбільший показник схвалення в Україні. Кого жителі міста хочуть знову обрати мером, а від кого бажають позбутись якнайшвидше.

6 червня 2024, 08:50 comments4833
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Найкраще в Україні ставлення до мера Харкова Ігоря Терехова, якого 65% хотіли б переобрати на наступний термін, а найгірші показники у мера Ужгорода Богдана Андріїва – його переобрання хотіли б 7% населення міста. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на опитування компанії "Рейтинг" на замовлення Міжнародного республіканського інституту.

Рейтинг мерів українських міст: до кого найгірше ставлення

Мер Ужгорода Богдан Андріїв та мер Харкова Ігор Терехов

Найбільше схвалення діяльності спостерігається у мера Харкова Ігоря Терехова – 80%. Його переобрання хочуть бачити 65% жителів міста, а 25% вважають, що він має залишити свою посаду після допрацювання терміну.

На другому місці у рейтингу схвалення діяльності опинився мер Хмельницького Олександр Симчишин – 66%. Симчишина знову на посаді хочуть бачити 42% містян, тоді як 43% вважають, що на наступних виборах потрібно обрати іншу людину. 

Також понад 50% схвалення своєї діяльності отримали мери Івано-Франківська, Вінниці, Одеси та Луцька.

Найгірший показник в мера Ужгорода Богдана Андріїва. Його діяльність схвалюють 27% містян, а переобрання хочуть лише 7%. Крім того, ще 32% жителів Ужгорода вважає, що Андріїв має якнайшвидше залишити свою посаду.

Крім мера Ужгорода, низьке ставлення щодо діяльності спостерігається у мера Миколаєва Олександра Сєнкевича та мера Львова Андрія Садового — 36% та 38% відповідно.

Рейтинг мерів українських міст: до кого найгірше ставлення - фото 2

Рейтинг ставлення до діючого мера українських міст. Дослідження "Рейтинг" на замовлення Міжнародного республіканського інституту

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про зарплати керівництва Львівської ОВА.

Також "Коментарі" писали про зарплати керівництва КМДА. Стало відомо скільки за рік заробив Віталій Кличко та його команда.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини