Головна Новини Політика внутрішня політика Рейтинг мерів: експерт пояснила, в чому запорука успіху місцевої влади
commentss НОВИНИ Всі новини

Рейтинг мерів: експерт пояснила, в чому запорука успіху місцевої влади

Запорука успіху місцевої влади - це вирішення проблем містян

3 листопада 2021, 12:35
Поділіться публікацією:

Рейтинг мерів: експерт пояснила, в чому запорука успіху місцевої влади

В опитуванні можна проголосувати за 22 мера, фото Коментарі

Портал "Коментарі" проводить опитування "Мер міста українського – 2021". Користувачі ще продовжують голосувати за тих, кого вони вважають кращим лідером на місцях. Поки що, за два дні, українці віддали найбільше голосів за Вадима Бойченка, міського голову Маріуполя. На другому місці наразі перебуває міський голова Дніпра Борис Філатов, на третьому — мер Києва Віталій Кличко.  

Політичний експерт Олена Броницька розповіла, чому українці так голосують й що відбувається в сфері місцевого самоврядування та, головне, у кого є шанси на перемогу в рейтингу.

"Є шанс перемоги в тих, хто працює на своє місто й заради міста. Потрібно жити містом і жити своїми громадянами.  Мер має бути народним. Його обирають не для того, щоб він шикував, а щоб він робив поліпшення в місті. У нього тоді є шанс бути завжди обраним не тільки на посаду очільника міської держадміністрації, а й зробити політичну кар'єру", — говорить експерт.

Експерт переконана, що кожен мер в українському місті має бути перш за все господарником та виконувати передвиборчу програму, вирішувати нагальні проблеми людей, працювати над поліпшенням життя містян щодня. Не допускати корупційних моментів під час роботи. Тоді в нього буде високий авторитет серед електорату й підтримка. Однак наразі в більшості міст місцева влада має прогалини в роботі, вона не підтримує своїх мешканців, не вирішує їхні нагальні проблеми.

Також, для прикладу, Олена Броницька розповіла, які проблеми є в місті Києві й як на них реагує, на її думку, Кличко.

"У Кличка не відчувається руки господарника, а це найголовніше для мера. В Києві починають будуватися дороги, але є проблема з тунелями, мостами та транспортною розв'язкою. Ось над чим має працювати мер. Напевно така ситуація є в кожному місті", — наголосила експерт.

Проголосувати за кандидата можна на сторінці опитування, яке триватиме до 14 листопада.

Як повідомляв портал "Коментарі", стали відомі прізвища тих урядовців, кого відправляють у відставку. Це п'ять міністрів з Кабміну, посади яких найближчими днями стануть вакантними.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини