Головна Новини Політика внутрішня політика Разумков розповів, звідки взяв гроші на побудову партії
commentss НОВИНИ Всі новини

Разумков розповів, звідки взяв гроші на побудову партії

Ексспікер парламенту Разумков каже, що йому допомагають у регіонах будувати партію, але про гроші не йдеться

23 листопада 2021, 07:54 comments1771
Поділіться публікацією:

Колишній спікер Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що він сьогодні у регіонах зустрічається з багатьма людьми, які пропонують свою допомогу у побудові нової партії. При цьому не йдеться про гроші. Надходять пропозиції допомогти з офісами, з організаторською роботою. Як повідомляє видання "Коментарі", про це Дмитро Разумков розповів в ефірі каналу "Україна 24".

Разумков розповів, звідки взяв гроші на побудову партії

Дмитро Разумков. Фото: Українська правда

Дмитро Разумков підтвердив інформацію про те, що він повністю занурений у роботу зі створення нової партії, яку сам і очолить. Ексспікер зазначив, що поки він перебував на посаді голови парламенту, то не займався побудовою політичної сили. Тоді були інші обов'язки та пріоритети, але тепер вирішив зосередитися і на цьому напрямі.

Щодо фінансового складника у будівництві політичної сили, то Дмитро Разумков зазначив, що він отримує дуже багато пропозицій з областей. Люди пропонують допомогу.

"Хтось пропонує допомогти з пошуком приміщень під офіси, хтось — розв'язати якісь організаторські питання. Були навіть такі хлопці, що запропонували друкувати листівки. Я відразу згадую 2019-й рік, коли багато було людей, які повірили, що може бути не проєкт і були готові вкладатися і своїми силами, і грошима. Ще раз повторюся: не на гору заносити, не купувати собі місця, а просто допомагати рухатися вперед і просто без грошей працювати, як це було на виборах. Питання грошей важливе, але воно точно не ключове, коли йдеться про побудову партії, а не проєкту", – зазначив Разумков.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Разумков розповів, як Банкова погрожує нардепам його міжфракційного об'єднання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини