Головна Новини Політика внутрішня політика Разумков розповів, як жирують в «Нафтогазі» під час війни – на що витрачають гроші
commentss НОВИНИ Всі новини

Разумков розповів, як жирують в «Нафтогазі» під час війни – на що витрачають гроші

В "Нафтогазі" відмовилися пояснити екс-спікеру ВР, чому вирішили обновити автопарк під час війни за гроші платників податків

22 липня 2022, 15:42 comments2289
Поділіться публікацією:

Колишній голова Верховної Ради Дмитро Разумков розповів у себе в Facebook про відповідь на своє депутатське звернення, яке стосувалося того, що в “Нафтогазі” замовили для власного використання чиновниками 7 броньованих позашляховиків Toyota Land Cruiser 200. Загальна вартість покупки – 950 тисяч євро. Нардеп наголошує, що це в умовах війни, коли люди віддають останнє для потреб ЗСУ та переселенців, чи всім інтернетом збирають на Байрактар.

Разумков розповів, як жирують в «Нафтогазі» під час війни – на що витрачають гроші

Дмитро Разумков. Фото: Українська правда

Дмитро Разумков також виклав фото відповіді "Нафтогазу", яку отримав на своє звернення. У відповіді на 2 аркушах в "Нафтогазі" відловилися надати чітке пояснення, навіщо їм саме зараз в скрутний для країни час 7 дороговартісних позашляховиків. Проте в "Нафтогазі" спробували добре пояснити Разумкову, чому він, згідно законодавства, не має права цікавитися такими речами і, тим більше, не має права знати, на що витратив "Нафтогаз" гроші платників податків.

"У народі є вислів: “жирують собі і чхали вони на всіх”. Ось таке враження у мене склалося від відписки, яку отримав від НАК “Нафтогаз”. Державна компанія, яка живе за гроші українців, розпоряджається українським газом та ще й просить додаткові гроші з держбюджету. Українці мають знати, навіщо витрачати такі гроші на елітні авто, правда ж? Відповідь і мені, і всім людям, ви можете почитати у листі. Сподіваюся, що до опалювального сезону там готуються краще, ніж пишуть відписки", – зазначив нардеп.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому Лукашенко хоче, щоб війна швидше закінчилася – навіщо вмовляє Україну та Захід не пручатися Росії, перестати погрожувати росіянам та швидше домовитися. Експерти детально розповіли нашому виданню.

Разумков розповів, як жирують в «Нафтогазі» під час війни – на що витрачають гроші - фото 2

Разумков розповів, як жирують в «Нафтогазі» під час війни – на що витрачають гроші - фото 3




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

viktor

22 липня 2022, 16:55

пора людям брати справу в свої руки і починаючи с таких подонків як оцей мамочкин хрен вітренко вішати як зрадкикив народу в воений стан.


Новини