Головна Новини Політика внутрішня політика Разумков попередив Зеленського про ризик опинитися в тій самій ситуації, що й Порошенко 2014-го
commentss НОВИНИ Всі новини

Разумков попередив Зеленського про ризик опинитися в тій самій ситуації, що й Порошенко 2014-го

Екс-спікер Верховної Ради вважає, що Росія вже офіційно заявила про введення своїх військ в Україну, а отже, є всі підстави для введення воєнного стану

23 лютого 2022, 07:40 comments1939
Поділіться публікацією:

Екс-спікер Верховної Ради Дмитро Разумков розкритикував позицію президента України Володимира Зеленського щодо неготовності того запровадити військовий стан, незважаючи на ті рішення, які на офіційному рівні ухвалила РФ проти України, зокрема щодо використання російської армії в Україні. Як повідомляє видання "Коментарі", свою думку Разумков озвучив в ефірі телеканалу "Україна 24".

Разумков попередив Зеленського про ризик опинитися в тій самій ситуації, що й Порошенко 2014-го

Дмитро Разумков. Фото: Українська правда

"Якщо для президента введення на територію його країни військ РФ є не агресивними діями з боку Росії, то я не знаю, як це коментувати. Володимир Зеленський багато критикував у 2014-му році, що втратили Крим, втратили ті території, то сьогодні фактично вже повторюється історія за президента Зеленського, але з частиною територій Луганської та Донецької області. Ідентична… І завтра за це його ж критикуватимуть опоненти", – зазначив Разумков.

За його словами, ми більше двох тижнів чули тривожні попередження від міжнародних партнерів, від розвідок, від ЗМІ – про те, що така ситуація, коли Росія піде в наступ, може статися.

Дмитро Разумков зазначив, що те, що сталося на сході України – це відкрита російська агресія.

"Що має статися, щоб президент зрозумів, що треба запроваджувати воєнний стан? Відверто, я не знаю… Почати бомбардувати, стріляти чи що? Верховний головнокомандувач ЗСУ повинен мати чіткий план про те, що він робитиме, у який термін і як", – зазначив Дмитро Разумков.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Путін відреагував на ідею про те, щоб відновити Росію у межах Російської імперії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини