Головна Новини Політика внутрішня політика "Рада" в прямому ефірі "поховала" голову парламента Стефанчука (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Рада" в прямому ефірі "поховала" голову парламента Стефанчука (ФОТО)

Казус трапився 11 січня під час прямого ефіру

11 січня 2022, 23:10
Поділіться публікацією:

Канал Верховної Ради, оприлюднюючи в ефірі повідомлення з Європарламенту, помилково "поховав" очільника парламенту Руслана Стефанчука.

"Рада" в прямому ефірі  "поховала" голову парламента Стефанчука (ФОТО)

Руслан Стефанчук (фото з відкритих джерел)

 Це НП сталось 11 січня,  користувачі в соцмережах виставили скриншот  трансляції  "Ради".

 Зокрема, під час ефіру йшло повідомлення про те, що помер голова Європарламенту Давид Сассолі. До цієї  сумної  звістки додавався коментар голови ВР Руслана Стефанчука. Натомість  на екрані замість світлини покійного очільника європейської парламентської структури було показане фото керівника українського парламенту. Фахівці каналу припасували фотографію так, що внизу під ним  пішов напис "раптово помер". Через такі прикрі помилки, глядачі зовсім по-іншому могли сприйняти це повідомлення парламентських тележурналістів.  

 В оприлюдненій каналом "Рада"  інформації  були такі рядки: "Пішов з життя справжній друг України, президент Європарламенту, Давид-Марія Сассолі. Під час російської ескалації на кордонах України навесні 2021 року він закликав Російську Федерацію зробити крок назад. А також неодноразово наполягав на санкціях проти Росії та Білорусі. Висловлюю щире співчуття рідним, близьким і всім друзям. Вічна пам’ять"

”Рада” в прямому ефірі  ”поховала” голову парламента Стефанчука (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Петро Порошенко зірвав прямий ефір телеканалу "Рада"Гетманцев написав, що телеканал "Рада" має подякувати Порошенкові за підвищення рейтингу. Очільник "Європейської солідарності" Петро Порошенко ввірвався на прямий ефір, який вів телеканал "Рада" у своїй студії  в приміщенні  парламенту та почав розповідати про корупцію на парламентському каналі.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини