Головна Новини Політика внутрішня політика Рабинович заявив про відсутність фактів, що підтверджують винуватість Медведчука
commentss НОВИНИ Всі новини

Рабинович заявив про відсутність фактів, що підтверджують винуватість Медведчука

Політик упевнений, що справу стосовно лідера ОПЗЖ Віктора Медведчука затягують з ряду причин

23 липня 2021, 17:30
Поділіться публікацією:
















У вівторок, 20 липня, Київський апеляційний суд розглядав апеляцію, подану адвокатами народного депутата України, голови політради "Опозиційною платформи — За життя" Віктора Медведчука про скасування продовження домашнього арешту. Наступне засідання відбудеться 30 липня о 10:30.

Рабинович заявив про відсутність фактів, що підтверджують винуватість Медведчука

Вадим Рабінович - фото з відкритих джерел

Суддя у справі зазначив, що суд щойно отримав 13 томів матеріалів справи з Печерського райсуду, і тому необхідно ознайомитися зі справою більш детально.

Однак в опозиції вважають, що справа Медведчука просто-напросто затягується з ряду причин — починаючи з відсутності фактів винуватості опозиціонера, закінчуючи відволіканням уваги громадськості від глобальних проблем в країні.

"Якби у влади був хоча б один аргумент, що підтверджує вину глави політради партії" Опозиційна платформа — За життя "Віктора Медведчука, то прокурори від радості вже на столі танцювали. Але всі бачать — у них нуль аргументів! Нам говорили, що нададуть докази ... Де вони? Їх немає! " — заявив народний депутат України, співголова партії "Опозиційна платформа — За життя" Вадим Рабинович після засідання суду, повідомляє 112 канал.


Політик вважає, що так само — без доказів провини — влада закрила три опозиційні телеканалу "112 Україна", NewsOne і ZIK, а також нібито за дзвінком з СБУ вимкнула з ефіру створені журналістами "Перший незалежний".

"Все, що сьогодні відбувається — це судилище над опозицією! У влади немає фактів, а є лише бажання посадити всіх незгодних в тюрму ... Але ми то знаємо, чим все це закінчується!" — зауважив Вадим Рабинович.

Разом з тим співголова партії "Опозиційна платформа — За життя" акцентував увагу на "досягненнях" влади.

"Мої колеги говорять про провали нашої влади, а я скажу про її "досягнення": їм вдалося продати землю України, їм вдалося при пенсії у 2000 грн зробити платіжки 3000 грн, їм вдалося поставити під контроль західних країн практично всі серйозні вітчизняні підприємства, їм вдалося легалізувати гральний бізнес ... Я думаю, що їм ще багато "вдасться", якщо ми з вами "не візьмемо голову в руки" і нормально не проголосуємо наступного разу", — резюмував Вадим Рабинович.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини