Головна Новини Політика внутрішня політика Рабинович: Якщо невинний Порошенко, то невинний і Медведчук
commentss НОВИНИ Всі новини

Рабинович: Якщо невинний Порошенко, то невинний і Медведчук

Нардеп від ОПЗЖ закликав посольства відповідально підходити до своїх заяв

26 січня 2022, 16:25
Поділіться публікацією:

Співголова ОПЗЖ Вадим Рабинович на брифінгу в парламенті заявив, що дипломати, які говорять про те, що експрезидент Петро Порошенко невинний у тих звинуваченнях, які проти нього висуває слідство, забувають згадати про те, що невинний також і голова політради "Опозиційної платформи — За життя", народний депутат Віктор Медведчук, оскільки їх обох судять за одними і тими самими статтями. Про це повідомляється на сайті "112".

Рабинович: Якщо невинний Порошенко, то невинний і Медведчук

Вадим Рабінович. Фото: ОПЗЖ

Він закликав посольства відповідально підходити до своїх заяв.

"В умовах цього нагнітання та істерії триває незаконний тиск та переслідування членів нашої партії. Ви всі знаєте, скільки місяців перебуває під домашнім арештом Медведчук. До всіх посольств я звертаюся: ви всі кажете, що Порошенко не винен, ви забуваєте, що це справа — Порошенко та Медведчук. Якщо не винен Медведчук, то не винен Порошенко, ось це ви запам'ятаєте", — наголосив Рабинович.

Він також закликав суспільство не піддаватися паніці та не вестись на провокації.

"Вчора представники посольств іноземних їздили по наших областях і благали починати партизанський рух. Я вважаю, що мають звертатися правоохоронні органи країни. Не піддавайтеся паніці, вірте тим, хто знає, що буде, тим хто послідовно веде до світу. Це тільки наша партія", – резюмував Рабинович.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини