Головна Новини Політика внутрішня політика Рабінович про справу Медведчука та Порошенка: Правовій вседозволеності має бути покладено край
commentss НОВИНИ Всі новини

Рабінович про справу Медведчука та Порошенка: Правовій вседозволеності має бути покладено край

Політик заявив про відсутність юридичної логіки в тому, що Віктор Медведук та Петро Порошенко отримали різний запобіжний захід

19 січня 2022, 18:21
Поділіться публікацією:

Народний депутат України, співголова політичної партії "Опозиційна платформа – За життя" Вадим Рабінович ініціюватиме притягнення до відповідальності осіб, які можуть бути причетні до фабрикації звинувачень проти голови політради партії "ОПЗЖ" Віктора Медведчука та лідера партії "Європейська Солідарність" Петра Порошенка. Про це політик написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Рабінович про справу Медведчука та Порошенка: Правовій вседозволеності має бути покладено край

Вадим Рабінович - фото з відкритих джерел

"Правовій вседозволеності має бути покладено край! Як народний депутат України я ініціюватиму притягнення до відповідальності осіб, які фабрикували звинувачення проти Медведчука та Порошенка", – написав Вадим Рабінович.

Співголова партії "ОПЗЖ" вважає, що "влада зобов'язана негайно зняти арешт з Віктора Медведчука, якого вона звинуватила у тій же безглуздій "вугільній справі", в якій сьогодні намагалися звинуватити Порошенка".

"Немає жодної юридичної логіки в тому, що у цих двох політиків різний запобіжний захід. Тим більше, що Медведчук жодного разу не ухилявся від слідства!" – наголосив народний депутат.

"Якщо це не станеться — влада повністю підтвердить, що стосовно Медведчука відбувається політичне переслідування, яке не має жодного стосунку до закону. Закон — або один для всіх, або взагалі його не існує!" – резюмував Вадим Рабінович.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини