Головна Новини Політика внутрішня політика Рабінович про справу Медведчука: "Беззаконня та тиск на опозицію"
commentss НОВИНИ Всі новини

Рабінович про справу Медведчука: "Беззаконня та тиск на опозицію"

Рабінович вважає, що слідство досі має не достатньо доказів для арешту опозиційного політика

13 липня 2021, 15:37
Поділіться публікацією:

Народний депутат України, співголова політичної партії "Опозиційна платформа — За життя" Вадим Рабинович вважає, що справа, порушена проти нардепа Віктора Медведчука є беззаконням. Про це повідомляє 112.

Рабінович про справу Медведчука: "Беззаконня та тиск на опозицію"

Вадим Рабінович - фото з відкритих джерел

На думку Рабіновича, слідство не надало жодних конкретних доказів провини Медведчука.

"Що ж стосується ситуації з Медведчуком — це кричуще беззаконня хоча б з тієї причини, що влада прострочила всі терміни у цій справі. Та й в будь-якій демократичній країні світу його б звільнили в той же день. Але ми живемо в Україні, ми живемо в іншій системі, де влада думає, що "підім'явши" закони "під себе", в країні можна щось побудувати, а результат простить методи. Але це не так — такого бути не повинно ", — заявив політик.

Рабинович, підкреслив, що судовий цей судовий процес є нічим іншим, як тиском на опозицію в Україні.

Нагадаємо, 20 лютого президент України Володимир Зеленський підписав указ, яким ввів в дію рішення Ради нацбезпеки і оборони запровадити санкції проти 8 осіб. Серед них голова політради партії "ОПЗЖ" Віктор Медведчук і його дружина Оксана Марченко.

13 травня в Печерському суді Києва обрали запобіжний захід нардепу Віктору Медведчуку. 21 травня Київський апеляційний суд залишив в силі цілодобовий домашній арешт для опозиційного політика.

У ОПЗЖ, реагуючи на це, заявили, що такі дії влади — відверта і цинічна політична розправа над опозиційним політиком, який своєю принциповою позицією розкриває непрофесіоналізм, продажність і антинародний характер нинішньої влади.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини