Головна Новини Політика внутрішня політика Путін не дав гарантій того, що Росія не нападе на Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін не дав гарантій того, що Росія не нападе на Україну

На щорічній великій пресконференції Володимир Путін наголосив, що Росія виступає за нерозширення НАТО на схід

23 грудня 2021, 15:05
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін на щорічній великій пресконференції розповів про гарантії ненападу на Україну.

Путін не дав гарантій того, що Росія не нападе на Україну

Володимир Путін. Фото: сайт Кремля

Сьогодні, 23 грудня, під час 17-ї великої пресконференції журналісти задали Путіну Sky питання про те, чи може він неявно гарантувати, що Росія не нападе на Україну, і це буде залежати від переговорів. Відповідаючи на запитання, господар Кремля заявив, що гарантії ненападу Росії на Україну залежать від забезпечення безпеки РФ.

"Наші дії залежатимуть не від переговорів, а від безумовного забезпечення безпеки Росії сьогодні і на історичну перспективу", — переконаний Путін.

Глава держави також наголосив, що Росія виступає за нерозширення НАТО на схід.

"Ми, чи ставимо ракети біля кордонів США? Ні, це США знаходяться у нас на порозі, хіба це надмірна вимога: не ставити жодних ударних систем біля нашого будинку, чого тут незвичайного? ", — сказав Володимир Путін.

Путін також заявив, що Росія має отримати гарантії від Заходу щодо того, що біля її кордонів не буде розміщено натовське озброєння.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що Путін розповів про два варіанти Заходу, які готуються Україною. Президент Росії заявив, що Росія зобов'язана думати про свою безпеку на перспективу. Путін зазначив, враховуючи те, що Росія прораховує всі варіанти наперед, думаючи про безпеку своєї території, і було запропоновано президенту США на юридичному рівні прийняти гарантії безпеки, де чітко буде прописано – НАТО просуватися на схід більше не повинно.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що Рада національної безпеки та оборони, Міністерство охорони здоров'я говорять про можливу п'яту хвилю захворюваності. Ми запитали у сімейного лікаря, що веде приватну медичну практику Олесі Гетьман, до чого слід готуватися українцям з огляду на те, що в Україні виявлено штам "Омікрон". За словами медиків, справді штам Омікрон заразний і швидко поширюється.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини