Головна Новини Політика внутрішня політика Пушилін висунув Києву чергову вимогу щодо обміну полоненими
commentss НОВИНИ Всі новини

Пушилін висунув Києву чергову вимогу щодо обміну полоненими

Окупаційна влада т.з. "ДНР" має дві вимоги до української влади, при виконанні яких обмін полоненими може відбутися

14 вересня 2020, 21:16 comments3078
Поділіться публікацією:

Ватажки т.з. "ДНР" висунули сьогодні офіційному Києву нові вимоги щодо обміну полоненими. Про  це пише "Інтерфакс- Україна" з посиланням на заяву окупаційної влади незаконного збройного формування, яка була опублікована сьогодні, 10 вересня.

Пушилін висунув Києву чергову вимогу щодо обміну полоненими

Джерело: denis-pushilin.ru

Так, "ДНР" вимагає від української влади, крім перегляду деяких положень постанови про проведення місцевих виборів, припинити політичне переслідування осіб, звільнених раніше.

Відомо, що очільник Офісу президента України Андрій Єрмак анонсував можливе узгодження дати обміну полонених під час найближчого засідання Тристоронньої контактної групи щодо Донбасу, яке відбудеться в режимі відеоконференції вже в середу, 16 вересня.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що 11 вересня відбулась зустріч "Нормандської четвірки", на якій були досягнені домовленості про продовження перемир'я на Донбасі. В той же день заступник керівника апарату президента Росії Дмитро Козак заявив, що під час переговорів в Берліні, Україна погодилася переглянути постанову про призначення місцевих виборів в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини