Головна Новини Політика внутрішня політика Пропозиція Пальчевського робити зміни своїми руками сподобається українцям, – експерт
commentss НОВИНИ Всі новини

Пропозиція Пальчевського робити зміни своїми руками сподобається українцям, – експерт

Політолог розповів, чому мета партії "Перемога Пальчевського" близька більшості українців

2 липня 2020, 17:30 comments1795
Поділіться публікацією:

Пропозиція Пальчевського робити зміни своїми руками сподобається українцям, – експерт

Політолог Володимир Цибулько підкреслює, що сьогодні в середині українського суспільства існує сильний запит на нових політиків, які готові запропонувати альтернативу чинній владі та давати результат. Про це він написав у Facebook.

"Пальчевський влучно відчув момент, щоб оголосити про те, що його сила йде на місцеві вибори. Він запропонував альтернативу, на яку багато хто може пристати. Ідея Пальчевського проста, втім промовиста: не чекати виконання передвиборчих обіцянок Зеленського, а включатися та своїми руками втілювати зміни. Такий пасіонаризм подобається українцям", — пише він.

Також політолог вважає, що Пальчевський має великий електоральний потенціал.

"Для Києва ОПЗЖ — не комільфо, а ось корінний киянин, який при цьому говорить двома мовами легко зайде за свого. Андрій Пальчевський хороший комунікатор, який володіє природною харизмою, яка подобається людям. Тому цілком ймовірно, що "Перемога Пальчевського потрапить у фокус уваги розчарованих прихильників "Слуги народу" і не тільки", — підсумував Володимир Цибулько.

Нагадаємо, активіст, ведучий, бізнесмен Андрій Пальчевський оголосив про створення власної політичної сили. Так, політична сила під назвою "Перемога Пальчевського" збирається об'єднати тих, хто незадоволений владою в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини