Головна Новини Політика внутрішня політика Проекти "Велике будівництво", "Інноваційні парки" будуть стимулювати розвиток бізнесу - експерт
commentss НОВИНИ Всі новини

Проекти "Велике будівництво", "Інноваційні парки" будуть стимулювати розвиток бізнесу - експерт

Зараз йде робота над законопроектом № 5600 між першим і другим читанням

27 липня 2021, 02:40
Поділіться публікацією:

Розроблено ряд таких проєктів, як "Велике будівництво", "Інноваційні парки", "Центри креативної економіки", які будуть стимулювати розвиток бізнесу. Про це заявила народна депутатка України 9-го скликання Леся Забуранна.

Проекти "Велике будівництво", "Інноваційні парки" будуть стимулювати розвиток бізнесу - експерт

Леся Забуранна (фото з відкритих джерел)

"У виробничій сфері приділяється увага певної локалізації, тобто збільшення у виробництві навіть іноземних товарів саме українських компонентів. При прийнятті цього законопроєкту ми можемо розраховувати на 200 000 додаткових робочих місць тільки коштом української складової у виробництві товарів. Ми не забуваємо про вдосконалення медичної реформи і підвищення соціальних стандартів", — вважає Забуранна.

За її словами, щодо законопроєкту № 5600 про внесення змін до Податкового кодексу України, а саме про 20% оподаткування нерухомості, то там процес оподаткування діє, якщо, наприклад, в третій раз за рік хочете продати квартиру.

"Хочу нагадати, що зараз йде робота над законопроектом між першим і другим читанням, до нього вже внесено 10000 правок. За настроях колег я чітко можу вам сказати, що ті норми, які будуть погіршувати життя людей, точно не будуть підтримані, для того і існує така парламентська робота як внесення поправок між першим і другим читанням ", — додала вона.

Нагадаємо, українського бізнесмена Костянтина Жеваго за запитом Державного бюро розслідувань (ДБР) Інтерпол оголосив у міжнародний розшук. У відомстві повідомляють, що 27 вересня 2019 року колишньому депутатові повідомили про підозру. У ГБР заявили, що він як колишній власник банку "Фінанси та Кредит" організував незаконну схему з розтрати 113 мільйонів доларів банку.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Comments.ua
comments

Обговорення


Новини