Головна Новини Політика внутрішня політика Призначено нового голову Херсонської ОДА: що про нього відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Призначено нового голову Херсонської ОДА: що про нього відомо

Сергій Козир народився 1984 року в Донецьку

1 березня 2021, 22:18
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський призначив головою Херсонської обласної державної адміністрації Сергія Козиря. Раніше він тимчасово виконував обов'язки керівника ОДА.

Призначено нового голову Херсонської ОДА: що про нього відомо

Сергій Козир (фото з відкритих джерел)

Про це повідомляє пресслужба Офісу президента.

Сергій Козир народився в 1984 році в Донецьку. Закінчив Донецький Національний технічний університет і отримав вищу освіту за кількома спеціальностями — "Правознавство", "Фінанси", "Розробка родовищ корисних копалин".

Працював на різних посадах в ДП "ДВЕК". Останнє місце роботи в Донецьку — начальник дільниці з видобутку вугілля шахти "Трудовська" ДП "ДВЕК". Після окупації Донецька, переїхав на контрольовану українську територію і працював на вугільних виробництвах.

3 грудня Зеленський підписав указ, яким звільнив колишнього голову Херсонської ОДА Юрія Гусєва з посади. На його місце президент призначив тимчасового голову Херсонської ОДА Сергія Козиря.

Нагадаємо, у Верховній Раді України вирішили активніше боротися з кнопкодавством. Тому правила голосування нардепів змінюються. Відтепер в парламенті народні депутати голосуватимуть за допомогою сенсорних кнопок, а ще вже скоро там з'являться камери відеоспостереження. Так, вводиться в дію система сенсорної кнопки в залі Верховної Ради. Передбачається, що такий крок зніме питання прив'язки картки нардепа до місця.

Сенсорна кнопка, за словами Разумкова, унеможливлює голосування з різних місць. Заробити система повинна з наступного пленарного тижня. Крім того, незабаром повинні встановити камери відеоспостереження. Нардепи переважно реагують на такі новинки позитивно.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини