Головна Новини Політика внутрішня політика Привітання Путіна нардепом Ківою не повинно залишитися безкарним - ветеран АТО Майман
commentss НОВИНИ Всі новини

Привітання Путіна нардепом Ківою не повинно залишитися безкарним - ветеран АТО Майман

Майман закликав ветеранів АТО зібратися під Верховною Радою

11 жовтня 2021, 13:24
Поділіться публікацією:

Заява нардепа від ОПЗЖ Іллі Ківи, коли він привітав президента РФ Володимира Путіна з Днем народження, не повинно залишитися безкарним. Про це у себе на Telegram-каналі Mayman News заявив ветеран АТО Михайло Майман.

Привітання Путіна нардепом Ківою не повинно залишитися безкарним - ветеран АТО Майман

Михайло Майнман. Фото: Facebook

"Це повний абсурд. Досить терпіти це свавілля. Спочатку він кричав "Слава Україні", а тепер вітає зі святом винуватця загибелі тисяч українських солдатів", — написав Майман.

У своєму відеозверненні Майман закликав ветеранів АТО зібратися під Верховною Радою і пояснити Ківі, що у нас тут Україна, а не Росія, і що у нас в країні дотепер йде війна.

"Партія" Удар "направила в РНБО лист з вимогою позбавити Ківу депутатського мандата, але сама влада поки ніяк не відреагувала на це "привітання". Тому давайте не будемо байдужими, і все разом пояснимо Ківі, в якій країні він живе і чому не можна вітати зі святами окупантів", — додав Михайло Майман.

За словами ветерана АТО, точний час і місце акції він оголосить напередодні події.

Крім того, Михайло Майман повідомив, що Ілля Ківа організував на нього невдалий замах в Туреччині.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/maymannews/27
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ККК

11 жовтня 2021, 17:53

Безнаказанными не должны оставаться нарушения закона атошными ублюдками! А то чуть что, так эта тварь атошник и эту мразь отпускают!

Ігор

11 жовтня 2021, 12:58

Патріотично борються зі словами, а ні з діями. Генконсульство РФ у Львові, серед найгучніших "патріотів", сім років агресії нікого не хвилює. Яку функцію воно там виконує? Погоджується транзит через корумповану митницю турбін Сіменс та подібного для Криму? Навала старих радянських автівок з Росії теж не важливі? От найбільший "патріот" всесвіту Порошенко, одним героїчним поглядом та рішучім виглядом обличчя у 2014 році показав Путіну "кузькіну мати", хоч і ручкався, але ж погляд - рішучій.


Новини