Головна Новини Політика внутрішня політика Привезли дрони українським військовим: на Донбас прибули нардепи від «Слуги народу» та посадовці
commentss НОВИНИ Всі новини

Привезли дрони українським військовим: на Донбас прибули нардепи від «Слуги народу» та посадовці

Українські військові отримають нові дрони від парламентарів

19 лютого 2022, 16:30
Поділіться публікацією:

Представники депутатської фракції "Слуга народу" сьогодні прилетіли військовим літаком  на Донбас,  до зони проведення Операції Об'єднаних сил. Там вони здійснять моніторинг безпекової ситуації. Про це повідомила прессекретар фракції "Слуга народу" Юлія Палійчук.

Привезли дрони українським військовим: на Донбас прибули нардепи від «Слуги народу» та посадовці

Арахамія й інші депутати від "Слуги народу" прибули в зону проведення ООС / фото t.me/ypaliychuk/124/

Як зазначила речниця "Слуги народу", очільник провладної парламентської фракції Давид Арахамія, керівник парламентського Комітету  з питань національної безпеки, оборони та розвідки Олександр Завітневич, народні обранці Юрій Мисягін та Мар’яна Безугла прилетіли до українських військових на Донбас.

Представники найбільшої парламентської фракції здійснять  моніторинг безпекової ситуації, зустрінуться з військовослужбовцями української армії, передадуть  нашим військовим придбані напередодні дрони  для використання на  передових позиціях нашої армії.

Також разом з парламентарями сюди прилетіли й українські посадовці, зокрема, очільниця  Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій  Ірина Верещук та   заступник головнокомандувача Збройних сил України генерал-лейтенант Євген Мойсюк.

Виконуючи доручення Володимира Зеленського, урядовці відвідають лінію зіткнення, зокрема, ті місця, які нещодавно були обстріляні російськими окупаційними військами.

Як раніше  проанонсувала  цей візит  міністерка Ірина Верещук,  представники уряду нададуть  допомогу органам ВЦА та місцевого самоврядування та будуть "ухвалювати управлінські рішення на місці".

Нагадаємо, що сайт "Коментарі" інформував про те, що "Слуга народу" Кузьміних пішов з суду після бійки: чому нардеп штовхався з прокурором.  


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/ypaliychuk/124
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

андрей

19 лютого 2022, 17:19

За 300 км от первой траншеи!


Новини