Головна Новини Політика внутрішня політика Прихильники Порошенко прийшли до Офісу президента: скандують гасла Помаранчевої революції
commentss НОВИНИ Всі новини

Прихильники Порошенко прийшли до Офісу президента: скандують гасла Помаранчевої революції

Під Офісом президента прихильники Порошенко виступають проти політичних переслідувань

18 червня 2020, 18:25 comments1307
Поділіться публікацією:

Після закінчення судового засідання у справі п'ятого президента України Петра Порошенко, його прихильники попрямували до будівлі Офісу президента Володимира Зеленського. Сотні людей пішли до ОП з протестом проти політичних переслідувань.

Прихильники Порошенко прийшли до Офісу президента: скандують гасла Помаранчевої революції

Фото Дмитра Бобрицького, "Новое время"

На даний момент прихильники Порошенко вже досягли ОП. Видання "Новий час" повідомляє, що люди вигукують гасла "Помаранчевої революції".

Зазначимо, що після закінчення судового засідання, Петро Порошенко виступив перед мітингувальниками біля будівлі Печерського районного суду. П'ятий президент подякував людям за підтримку, і попросив молитися за його батька, похорон якого відбудеться завтра. Крім того, Порошенко заявив, що рішення про перенесення засідання на перше липня є початком боротьби.

Нагадаємо, сьогодні, 18 липня, Печерський районний суд Києва на чолі з суддею Сергієм Вовком повинен був обрати запобіжний захід для п'ятого президента України Петра Порошенка. Офіс генпрокурора повинен був просити про арешт з альтернативою у вигляді застави у 10 мільйонів гривень.

Порошенко підозрюють у тому, що він вплинув на керівництво Служби зовнішньої розвідки й посприяв тому, що заступником глави відомства в свій час став Сергій Семочко. До речі, проти нього в СБУ незабаром відкрили справу про держзраду. Сам Порошенко звинувачення Офісу генпрокурора заперечує.

Також "Коментарі" писали, що генпрокурор Ірина Венедиктова попросила перенести суд щодо запобіжного заходу для Петра Порошенко, адвокат заявив про "спекуляції на смерті".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини