Головна Новини Політика внутрішня політика Президент провів Ставку: Про що говорили цього разу
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент провів Ставку: Про що говорили цього разу

Забезпечення ЗСУ озброєнням та ситуація на передовій, - головні теми засідання

17 квітня 2023, 15:50
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський сьогодні, 17 квітня, провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. Як інформує Офіс Президента України (ОПУ), учасники заслухали інформацію про оперативну ситуацію на передовій, пишуть "Коментарі".

Президент провів Ставку: Про що говорили цього разу

Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки

Командувачі оперативно-стратегічних угруповань військ "Хортиця", "Таврія", "Одеса", "Північ" доповіли про перебіг бойових дій на ділянках фронту в межах їхньої відповідальності. Розвідка поінформувала про ймовірні дії противника у найближчий період.

"Також члени Ставки розглянули питання щодо забезпечення Сил оборони України озброєнням та боєприпасами, зокрема власного виробництва, — йдеться в повідомленні ОПУ. — Учасники засідання проаналізували стан виконання контрактів з українськими виробниками та перспективи нарощування власного виробництва всіх типів ракет і боєприпасів".

Крім того, продовжили розгляд питання про комплектування особовим складом і технікою новостворених бригад.

У засіданні взяли участь: керівник Офісу Президента Андрій Єрмак, начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов, Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний, Прем’єр-міністр Денис Шмигаль, Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов, командувачі родів військ та оперативних напрямків. До засідання Ставки також долучилися члени уряду, очільники силових відомств і правоохоронних органів.

Нагадаємо, йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що запас високоточних ракет у російських військ близький до критично малого, вони намагаються заощаджувати їх, але ракетна небезпека для України зараз висока.

Як писали "Коментарі", Кабінет міністрів України передбачив, що "територіальні центри комплектування" можуть здійснювати призов на військову службу під час мобілізації й на особливий період незалежно від місця перебування чоловіків на військовому обліку.

Читайте також на шпальтах "Коментарів" — приховані підтексти Пригожина: У чому блеф.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини