Головна Новини Політика внутрішня політика Прес-служба ОПЗЖ: Напад на будинок Медведчука - початок чергового витка тиску на опозиційного політика
commentss НОВИНИ Всі новини

Прес-служба ОПЗЖ: Напад на будинок Медведчука - початок чергового витка тиску на опозиційного політика

Віктор Медведчук запевняє, що незважаючи на політичні переслідування, продовжить боротьбу за права українського народу

14 вересня 2021, 15:30
Поділіться публікацією:

У понеділок, 13 вересня 2021 року, націонал-радикали здійснили напад на будинок голови Політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктора Медведчука. Вандали закидали будівлю фаєрами і димовими шашками, розписали паркан образливими написами, блокували дорогу. Про це повідомляється на офіційному сайті ОПЗЖ.

Прес-служба ОПЗЖ: Напад на будинок Медведчука - початок чергового витка тиску на опозиційного політика

Віктор Медведчук - фото: ОПЗЖ

У політсилі підкреслили, що сприймають дану акцію "професійних учасників протесту" як продовження тиску на опозиційного політика і його цькування з боку української влади та підконтрольних їй націонал-радикальних сил.

"Початок чергового витка тиску на опозиційного політика пов'язаний із заявою Віктора Медведчука, в якій він говорить про те, що, незважаючи на незаконне кримінальне та політичне переслідування, продовжить боротьбу за Мир, Законність і Справедливість, за права українського народу", — впевнені в ОПЗЖ .

Сам опозиційний політик, коментуючи напад на його будинок, сказав:

"Ні націонал-радикали, ні влада в цілому не зможуть нас залякати і зупинити нашу боротьбу, яку ми ведемо за припинення їх злочинної курсу, за дотримання Конституції і законів, за перетворення України в успішну державу".

Крім того, Медведчук акцентував увагу на тому, що українська влада сьогодні судить, по суті, не його, а багатомільйонну України.

"Реальна Україна, її народ, інтереси, культура і економіка знищуються. Сенс існування однієї з найбільших країн Європи зводиться до того, щоб до кінця своїх днів вести антиросійську політику, якою б абсурдною і антинародною ця політика не була. Це злочинна політика, а тому не варто шукати правосуддя у злочинців, які наживаються на війні і злиднях народу. Я впевнений, що Україні як ніколи необхідно громадянський спротив чинній владі, яка формує тоталітарну, диктаторську державну систему ", — вважає Медведчук.

Опозиційний політик вважає, що нашій країні потрібні Мир, Закон і Справедливість, а не війна, непрацюючі закони і свавілля влади. На думку Медведчука, ми повинні створити умови, щоб ніколи подібні люди не керували нашою країною.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини