Головна Новини Політика внутрішня політика Представники ЛДНР довіряють тільки Медведчуку - Джангіров
commentss НОВИНИ Всі новини

Представники ЛДНР довіряють тільки Медведчуку - Джангіров

Голова політради партії ОПЗЖ Віктор Медведчук за роки конфлікту звільнив понад тисячу осіб, вважає Дмитро Джангіров

18 січня 2021, 11:14
Поділіться публікацією:

Самопроголошені республіки "ДНР" і "ЛНР" перестали довіряти українській владі на чолі із Зеленським, а гідним довіри вважають лише Медведчука.

Представники ЛДНР довіряють тільки Медведчуку - Джангіров

Глава політради партії ОПЗЖ Віктор Медведчук

Так політичний публіцист Дмитро Джангіров прокоментував в Facebook заяву невизнаних "ДНР / ЛНР" про готовність передати групу утримуваних осіб Києву при посередництві голови політради ОПЗЖ Віктора Медведчука.

"16 січня влада невизнаних республік заявила, що в односторонньому порядку передадуть Україні групу утримуваних осіб, передача відбудеться за посередництва глави політради "Опозиційною платформи — За життя" Віктора Медведчука. Згідно із заявою невизнаних  "ДНР і ЛНР", до цієї групи мають увійти жінки, літні і особи, які страждають важкими захворюваннями", — написав публіцист.

Джангіров звернув увагу, що передача полонених Віктору Медведчуку — це символічний жест.

"З політичної точки зору стає очевидно, що результати, які пов'язуються з виконанням "Мінська-2", насправді цілком доступні одній людині. І без прив'язки до Мінського процесу. Якщо ж говорити по суті, то, звичайно ж, передача полонених / утримуваних осіб самопроголошеними республіками Віктору Медведчуку є символічним жестом, як, втім, і будь-який "жест доброї волі", — поділився висновками автор.

Джангіров вважає, що Мінський процес перетворився в "Мінський тупик", тому "ДНР" і "ЛНР" більше не вірять української влади на чолі із Зеленським.

"В сухому залишку ми отримуємо замість млявого Мінського Процесу безнадійний Мінський Тупик: офіційна позиція Києва на сьогодні -" політичні пункти Мінська-2 виконати неможливо ". Таку позицію можна як завгодно красномовно аргументувати на підконтрольній території, але потрібно чесно визнати -" по ту сторону "вона вбиває на корені будь-яке бажання вести переговори", — зазначив публіцист.

При цьому, за словами Джангірова, немає нічого дивного, що представники "ДНР / ЛНР" заявили про готовність передати утримуваних українців саме Медведчуку.

"Тим більше, що сумарно голова політради ОПЗЖ за роки конфлікту на Донбасі звільнив близько тисячі чоловік по обидві сторони конфлікту", — нагадав публіцист.

Джангіров уточнив, що "ДНР" і "ЛНР" публічно погодилися виконувати мирний план Медведчука.

"Мирний план-концепція Медведчука — єдиний мирний план, який: а) ґрунтується на Мінських угодах; б) підтримується невизнаними "ДНР / ЛНР", про що їхні представники публічно заявили ще два роки тому", — додав експерт.

Джангіров наголосив: заяви "ДНР" і "ЛНР" свідчать, що Медведчук — це єдиний український топ-політик, якому вони довіряють.

Нагадаємо, за посередництва голови політради партії "Опозиційна платформа — За життя", народного депутата України Віктора Медведчука керівництво невизнаних "ЛДНР" прийняло рішення передати Києву деяких утримуваних громадян України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Котя

20 січня 2021, 07:30

ЦЬОГО ПІДАРА НАДО МОЧІТЬ В СОРТІРЄ!!! ТОКО ТАК, ШОБ ХУЙЛУ ПРИЄМНІШЕ БУЛО!!!!

куку

18 січня 2021, 13:54

т.е. бандюки из дыныры доверяют мертвечуку и любят его. Спасибо. мы поняли :)


Новини