Головна Новини Політика внутрішня політика Правоохоронці затримали нардепа від ОПЗЖ Іллю Ківу - ЗМІ (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Правоохоронці затримали нардепа від ОПЗЖ Іллю Ківу - ЗМІ (ФОТО)

Народного обранця затримали у Києві

1 листопада 2021, 15:14 comments3440
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Народний депутат від фракції Опозиційна платформа – За життя (ОПЗЖ) було затримано співробітниками правоохоронних органів на Столичному шосе у Києві. Про це повідомляє видання Glavred, посилаючись на інформацію у Telegram-каналах.

Правоохоронці затримали нардепа від ОПЗЖ Іллю Ківу - ЗМІ (ФОТО)

Ілля Ківа. Фото: zagittya.com

Як зазначається у статті, ця інформація була підтверджена самим народним обранцем. За словами Ківи, підозри про здійснення державної зради він не отримував і чекає на приїзд адвоката.

Журналісти пишуть, що, згідно з версією Ківи, його транспортний засіб зупинили патрульні поліціянти "за порушення, якого не було". Причому, як стверджує нардеп, правоохоронцям не було відомо про його присутність у салоні автомобіля.

Народний депутат VIII скликання Ігор Мосійчук на своїй офіційній Facebook-сторінці опублікував пост, у якому написав, що Ківі вручають підозру й обиратимуть запобіжний захід.

Правоохоронці затримали нардепа від ОПЗЖ Іллю Ківу - ЗМІ (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, раніше "Коментарі" інформували про те, що у Полтаві невідомі знищили пам'ятну дошку діда нардепа Іллі Ківи. Народний обранець заявив, що його не здивує, якщо за актом вандалізму стоять його "однопартійці", які нещодавно "виключили" його з партії. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Також "Коментарі" писали про те, що екснардеп Олег Медуниця вважає, що у державі необхідно запровадити надзвичайний стан. Енергетична криза, спровокована Росією, набирає обертів. Цілі нації та держави вже страждають від неї. Україні ж, яка опинилася в епіцентрі кризи, варто якнайшвидше вжити необхідних заходів, щоб пережити її з мінімальними втратами. Докладніше про це читайте у нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини