Головна Новини Політика внутрішня політика Повинен був захищати навколишнє середовище, а в результаті його вбиває: ДБР взяло на місці злочину екс-нардепа
commentss НОВИНИ Всі новини

Повинен був захищати навколишнє середовище, а в результаті його вбиває: ДБР взяло на місці злочину екс-нардепа

Співробітники ДБР викрили народного депутата VIII скликання, члена депутатської фракції партії "Блок Петра Порошенка", що обманом заволодів $17 тисячами

14 січня 2022, 13:07
Поділіться публікацією:

Працівники ДБР взяли на місці злочину колишнього народного депутата VIII скликання БПП, який за нової влади працевлаштувався радником Голови Державної екологічної інспекції. Чиновник попався спецслужбам на хабарі у розмірі 17 тисяч доларів. Як передає видання "Коментарі", про це у Facebook повідомив відомий український політик, екс-нардеп Єгор Фірсов.

Повинен був захищати навколишнє середовище, а в результаті його вбиває: ДБР взяло на місці злочину екс-нардепа

ДБР викрило на шахрайстві екс-нардепа. Фото: ДБР

За інформацією низки ЗМІ, йдеться про екс-нардепа Андрія Немировського. Єгор Фірсов розповідає, що той радник обіцяв підприємцю зробити "правильну" оцінку впливу на навколишнє середовище і все "порішати".

"Ви й уявити собі не можете, скільки ще таких радників лазять кабінетами, як шмиги і шукають підприємців на обілечення. Щодня вони мають нові жертви. Помножте 17 тисяч доларів на 30 днів. Це, звичайно, умовно, але виходить майже півмільйона доларів на одне чудовисько, яке мала б захищати навколишнє середовище, а натомість його знищує", – зазначив екс-нардеп.

Він продовжує, ось і відповідь, чому у нас все так з природою, де підприємці творять, що хочуть, бо не мають поваги до контролюючих органів, а ті, хто має захищати навколишнє середовище, набиває кишені на його знищення. Більшість робить це уникаючи покарання. Єгор Фірсов звернувся до всіх небайдужих українських громадян дати максимальний розголос цьому інциденту, щоб надалі було менше таких корупціонерів.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у ДБР розповіли про причини обшуків в оточенні п'ятого президента України Петра Порошенка. Слідчі продовжують працювати за "вугільною справою".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини