Головна Новини Політика внутрішня політика "Потролив" Януковича і забув згадати Порошенка: як Зеленський привітав українців зі святом (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Потролив" Януковича і забув згадати Порошенка: як Зеленський привітав українців зі святом (ВІДЕО)

У своїй промові він забув згадати й про Порошенка

24 серпня 2021, 12:09
Поділіться публікацією:








Президент України Володимир Зеленський не згадав у своїй урочистій промові президента-втікача Віктора Януковича серед колишніх глав країни. Крім того, він ще й забув про свого попередника Петра Порошенка, адже його також не згадав у своєму виступі. Про це стало відомо під час звернення глави держави, яке присвячене 30-й річниці Дня Незалежності України.

"Потролив" Януковича і забув згадати Порошенка: як Зеленський привітав українців зі святом (ВІДЕО)

Володимир Зеленський звернувся до українців (фото з відкритих джерел)

Володимир Зеленський виступив у центрі столиці.

Водночас колишній президент України Петро Порошенко був присутній під час урочистостей.

"Рівненщина подарувала нам першого президента України. Чернігівщина – другого. Сумщина – третього. Донеччина подарувала нам… Леоніда Бикова і Сергія Бубку. Луганщина – Володимира Даля, Кіровоградщина подарувала Карпенка-Карого і Кропивницького, а з ним і театр.  Полтавщина — Миколу Лисенка та оперу. Тернопільщина – Соломію Крушельницьку і божественний голос. Вінниччина – Василя Стуса і незламність духу", – заявив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало про те, що Зеленський запустив новий флешмоб до Дня незалежності. Черговий захід, що передував яскравому святкуванню 30-річчя з моменту проголошення незалежності України, був анонсований президентом Володимиром Зеленським. На особистих сторінках у соцмережах політик опублікував заклик до участі в національному флешмобі #ЗдороваУкраїна30.

Суть завдання досить проста. Зеленський пропонує об'єднати відразу два приємних і корисних заняття: спортивні вправи та привітання для рідної країни. Отже, той, кого "обдарують" флешмобом, повинен, одягнувши вишиванку, виконати найбільш улюблену спортивну вправу 30 разів — за кожен рік незалежності України. Після цього слід передати завдання комусь іншому.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини