Головна Новини Політика внутрішня політика Порошенко розповів, чому Банкова не дочекається його співпраці з ДБР
commentss НОВИНИ Всі новини

Порошенко розповів, чому Банкова не дочекається його співпраці з ДБР

П'ятий президент впевнений, що справа проти нього – це замовлення Офісу президента

31 січня 2022, 13:52 comments1152
Поділіться публікацією:

П'ятий президент, лідер "Європейської Солідарності" ("ЄС") Петро Порошенко прийшов на допит у ДБР у "вугільній" справі, але заявив, що жодної співпраці не буде. Як повідомляє портал "Коментарі", про це Порошенко заявив з-під будівлі ДБР.

Порошенко розповів, чому Банкова не дочекається його співпраці з ДБР

Петро Порошенко. Фото: Українська правда

Свою позицію Петро Порошенко пояснив тим, що він не має наміру підігравати Офісу президента у тому шоу, яке розіграли його сценаристи. Саме тому жодних показань він давати не планує. Порошенко додав, що це його принципова позиція.

За словами п'ятого президента, якщо він почне свідчити, піде на співпрацю, то це автоматично легітимізує антизаконні дії Зеленського та Татарова.

Петро Порошенко також заявив, що влада практично досягла того, чого хотіла. По-перше, через дати допиту, коли його викликали до ДБР, він не зміг поїхати на Донбас, як планував, щоб передати військовим оборонний комплекс відеоспостереження А, по-друге, зазначив Порошенко, після того, як він здав усі свої закордонні паспорти, автоматично втратив можливість проводити зустрічі за кордоном, зміцнюючи підтримку України з боку західних партнерів.

Лідер "ЄС" зазначив, що у нього на лютий були заплановані зустрічі з низкою голів МЗС держав-членів Євросоюзу. На цих зустрічах мало обговорюватися питання збільшення фінансової й оборонної допомоги Україні. Наразі він ці зустрічі провести не зможе.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у ДБР повідомили, що Порошенко не здав закордонний паспорт. Адвокати п'ятого президента відразу відкинули таку заяву.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини