Головна Новини Політика внутрішня політика Порошенко публічно звернувся до Зеленського: що вимагає
commentss НОВИНИ Всі новини

Порошенко публічно звернувся до Зеленського: що вимагає

Петро Порошенко звернувся до чинного глави держави Володимира Зеленського, щоб запевнити, що опозиція разом із владою працює на зміцнення України

30 травня 2022, 11:05 comments1654
Поділіться публікацією:

П’ятий президент України Петро Порошенко звернувся до президента Володимира Зеленського з відкритим листом в якому просить зробити певні висновки і не чинити спротив його законному прагненню перетнути кордон, щоб потрапити на Конгрес та Саміт Європейської народної партії. Про ц інформує видання "Коментарі", посилаючись на звернення Порошенка в Facebook.

Порошенко публічно звернувся до Зеленського: що вимагає

Петро Порошенко. Фото: сайт партії Європейська солідарність

У листі до Зеленського Петро Порошенко обурився тим, що при намаганні перетнути кордон, щоб у складі офіційної парламентської делегації потрапити на ПА НАТО, йому біло відмовлено. П’ятий президент  сподівається, що з того ганебного випадку владою зроблено висновки і тепер ніхто не буде перешкоджати йому виїхати до Роттердаму для участі у саміті найвпливовішої партії ЄС.

При цьому Петро Порошенко задається питанням, хто може бути зацікавлений у тому, щоб не давати йому застосовувати зв’язки та дипломатичний досвід для відстоювання інтересів українського народу на міжнародній арені та ще й в той час, коли треба чинити опір російській агресії.

За словами лідера "Європейської Солідарності", сьогодні настав той час, коли немає окремо влади, опозиції, а є загальне прагнення влади, опозиції та громадянського суспільства працювати для розбудови сильної незалежної демократичної процвітаючої європейської України.

Читайте на порталі "Коментарі" — американські військові аналітики повідомляють, що контрнаступ ЗСУ на Херсонщині завдав клопу окупантам.

Також видання "Коментарі" повідомляло — мир на горизонті: експерти розповіли до чого можуть призвести переговори, які ініціює президент Туреччини Ердогана та чи готовий Володимир Путін нарешті завершити війну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини