Головна Новини Політика внутрішня політика Порошенко міг сприяти бронюванню свого адвоката від мобілізації – ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Порошенко міг сприяти бронюванню свого адвоката від мобілізації – ЗМІ

Ілля Новіков – адвокат Петра Порошенка – отримав бронювання від мобілізації

10 серпня 2024, 16:38
Поділіться публікацією:

Адвокат колишнього президента України Петра Порошенка Ілля Новіков отримав бронювання від мобілізації через агрофірму свого роботодавця, пише видання "Українські новини".

Порошенко міг сприяти бронюванню свого адвоката від мобілізації – ЗМІ

Адвокат Порошенка Ілля Новіков отримав бронь. Фото з відкритих джерел

"Порошенком було організовано і успішно реалізовано операцію "ухилянт" для відомого російського адвоката Іллі Новікова, який, за нашими даними, отримав українське громадянство", — йдеться в повідомленні видання.

Як стверджує видання, у травні-червні 2024 року Новіков був оформлений на роботу на вінницький агрокомплекс "Зоря Поділля", який займається вирощуванням та перероблюванням цукрових буряків. Агрофірма була заснована "Укрпромінвест-Агро", власниками якого є сім'я Петра Порошенко. Компанія активно подає списки на бронювання співробітників.

Видання нагадує, що Ілля Новіков був адвокатом 1-го номера списку "Батьківщини" Надії Савченко, а з 2019 року — особистим адвокатом Порошенка, зокрема у справі про державну зраду, яку розслідує ДБР.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що лідер "Європейської солідарності" Петро Порошенко нібито рекомендує депутатам своєї фракції провести літній відпочинок максимально непомітно для широкого загалу, пише видання "Уніан". У матеріалі йдеться про те, що, буцімто, таку рекомендацію політик дав на тлі скандалу навколо його законопроекту, що дозволяє вільний виїзд за кордон нардепам, чиновникам, суддям та прокурорам. Видання пише про те, що нібито спочатку Порошенко просив своїх нардепів взагалі відмовитись від відпочинку за кордоном, проте депутати з цим не погодились.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини