Головна Новини Політика внутрішня політика Порошенко дав інтерв’ю у Польщі: основні меседжі (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Порошенко дав інтерв’ю у Польщі: основні меседжі (ВІДЕО)

Порошенко заявив, що повернеться до України і відповість на усі запитання правоохоронців

29 грудня 2021, 10:55
Поділіться публікацією:

Напередодні увечері п’ятий президент України Петро Порошенко дав інтерв’ю на "5 каналі" журналістці Ларисі Губіній. Розмова пройшла у Польщі. Порошенко розповів про своє бачення ситуації в Україні та усіз зовнішніх загроз для України. Відео з інтерв’ю вже оприлюднено на youtube-каналі "5 каналу".

Порошенко дав інтерв’ю у Польщі: основні меседжі (ВІДЕО)

Петро Порошенко. Фото з Facebook

"Мій досвід спілкування з Путіним дає мені можливість дати поради лідерам країн Європи. Перше — не бійтеся Путіна. Як тільки ви почнете його боятись — ви програли. Ви повинні чітко відстоювати інтереси демократичного світу. Путін вже не вперше демонструє таку поведінку. Коли Польща вступала в НАТО, то хіба він поводив себе інакше? Так само висував ультиматуми, і так само світ казав, що це не справа Росії. Не йому включати і виключати зелене світло світлофору," — сказав Порошенко.

Петро Порошенко детально зупинився на енергетичні кризі в Україні, розкритикувавши рішення чинної влади.

"За те, що Зеленський і все це його оточення з "95 кварталу" довели країну "до ручки", має бути відповідальність. Ви взяли на себе право приймати рішення, несіть і відповідальність. Поки що від цього страждає лише український народ, лише українська економіка і безпека," — підсумува Петро Порошенко.
Також п’ятий президент України не оминув і питання стосунків із чинним керівником України та звинувачення Порошенка у державні зраді. Він ще раз підтвердив свою позицію, що таки планує повертатись до України.

"Головне – перед тим, як починаєш розслідування, не вийти сам на себе. Це і є переворот – те, що на День ФСБ Зеленський зробив такий подарунок Путіну, "підозру" мені як п’ятому президенту, який 5 років давав відсіч російській агресії. Вам дуже важко буде це пояснювати в майбутньому," — сказав Порошенко.


Читайте також: Підприємства харчової галузі стоять на межі зупинки через ціни на енергоносії




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини