Головна Новини Політика внутрішня політика Полковник і прес-секретар підірвалися на розтяжці на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Полковник і прес-секретар підірвалися на розтяжці на Донбасі

Подія трапилася біля населеного пункту Шуми

15 вересня 2020, 16:06
Поділіться публікацією:

В результаті підриву на розтяжці в Донецькій області отримали поранення двоє українських військових: полковник Олександр Апполонов прессекретар однієї з бригад. Про це повідомляє штаб Операції об'єднаних сил на своїй сторінці в Фейсбуці.

Полковник і прес-секретар підірвалися на розтяжці на Донбасі

"15 вересня близько 11.40 в районі населеного пункту Шуми Донецької області в результаті вибуху гранати типу РГД-5, встановленої, ймовірно, у вигляді розтяжки, отримали поранення двоє військовослужбовців — полковник А.Апполонов і прес-секретар однієї з бригад В.Залевскій. Обидва поранені доставлені в лікарню міста Торецькому, їх стан — стабільний, задовільний ", — йдеться в заяві штабу.

У штабі запевняють, що зараз йде повне розслідування цієї події і всіх його обставин. Відзначається, що за інформацією станом на даний момент, немає підтверджень того, що цей інцидент був не випадковим.

Як раніше повідомляли "Коментарі", перший президент України Леонід Кравчук готовий відправитися на Донбас для переговорів.

Також він додав, що поінформував російську сторону про готовність поїхати в селище Шуми Донецької області, де напередодні була зірвана інспекція позицій ВСУ. Нопрі умови, що разом з ним буде знаходитися глава делегації РФ на переговорах Борис Гризлов.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини