Головна Новини Політика внутрішня політика Податківці називають фабрику «Юнайтед Тобако» найбільшим виробником контрафактних сигарет в Україні, - Сергій Іванов.
commentss НОВИНИ Всі новини

Податківці називають фабрику «Юнайтед Тобако» найбільшим виробником контрафактних сигарет в Україні, - Сергій Іванов.

90 тонн тютюнових виробів без акцизних марок можуть бути вилучені

10 серпня 2021, 19:45
Поділіться публікацією:

Журналіст Сергій Іванов написав на своїй сторінці в Instagram пост, в якому зазначив, що обшуки в Жовтоводській фірмі "Юнайтед Тобако" — це спроба ліквідувати найбільше в історії виробництво контрафактних сигарет, а не тиск на бізнес.

Податківці називають фабрику «Юнайтед Тобако» найбільшим виробником контрафактних сигарет в Україні, - Сергій Іванов.

Обшуки в Юнайтед Тобако. Ілюстрація: vesti.ua

5 серпня в приміщеннях компанії "Юнайтед Тобако" Державна фіскальна служба проводила обшуки зі спецтехнікою. Повідомляється, що цю фірму підозрюють в промисловому виробництві контрафакту: 90 тонн тютюнових виробів без акцизних марок можуть бути вилучені. Також наголошується, що дії правоохоронців у цій ситуації контролюють "агресивні молоді люди", які кидають під колеса машин "їжаків", не даючи їм проїхати до фабрики.

Нагадаємо, що ще у 2018 році журналісти програми "Схеми" опублікували розслідування з результатами експертизи, згідно з якою з 8 пачок сигарет "Юнайтед Тобако" тільки на одній була наклеєна оригінальна акцизна марка. Повторну експертизу в червні 2021 року замовили журналісти 5 каналу: підроблені акцизні марки були наклеєні на 8 з 11 пачок сигарет вироблених в Жовтих Водах.

"Вчора вночі перелякані обшуками ДФС королі контрафактного "тютюнцю" із Жовтих Вод опублікували у своєму фейсбуці пост:" Працівники жовтоводської тютюнової фабрики травмовані та позбавлені роботи etc ". Виникає питання: шановні, а чому ви не турбувалися про долю цих людей, коли робили їх співучасниками своїх злочинів, примушуючи виробляти контрафакт, клеїти "ліві" марки? Або ви вважаєте, що співучасть у тяжкому триваючому злочині — менш травматичний досвід, ніж відповідальність за нього? ".

Як пише Сергій Іванов, на легальному виробництві не може бути "лівих" ліній, які не стоять на обліку, підроблених акцизних марок та тонн контрафактних сигарет під брендами Marlboro, L & amp; M, Jin Ling, Bond, Compliment.

"Ви (" Юнайтед Тобако "- ред.) Реально поставили історичний рекорд у своїй галузі — податківці називають вас найбільшим виробником контрафактних сигарет в Україні. Як так вийшло, що ви замутили нелегальне виробництво нечуваних масштабів, якого не могли уявити навіть у 90-х? Сотні мільйонів несплачених податків — це як? Випадково вийшло? Дайте публічний і зрозумілу відповідь і не дурійте людей ", — пише журналіст.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що ЗМІ розповіли про незаконний тютюновий бізнес в Жовтих Водах. Журналісти відзначили, що з 11 пачок сигарет, тільки у двох акцизні марки були оригінальними, а решта зразків не відповідали нормативним вимогам. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини