Головна Новини Політика внутрішня політика Після провалу на виборах глава Дніпропетровської облради Святослав Олійник хоче перейти до Батьківщини - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Після провалу на виборах глава Дніпропетровської облради Святослав Олійник хоче перейти до Батьківщини - ЗМІ

Журналісти повідомляють, що з партії "Слуга народу" Олійник може перейти в опозицію

2 грудня 2020, 13:26
Поділіться публікацією:

Місцеві вибори показали, що голова Дніпропетровської обласної ради та перший номер "Слуги народу" в регіоні Святослав Олійник втратив вплив. Політик має намір залишити президентську партію і перейти в опозиційну "Батьківщину", пише "Наше Місто" .

Після провалу на виборах глава Дніпропетровської облради Святослав Олійник хоче перейти до Батьківщини - ЗМІ

"З огляду на, що вибори в Дніпрі й області Святослав Олійник "успішно" провалив, положення глави облради в даний момент дуже хитке. Так, з одного боку більшості в обласній раді у Олійника більше немає. Переобрати його на другий термін, — просто нікому. З іншого боку, про корупційні скандали, в яких нібито може бути замішаний глава облради, вирішило згадати НАБУ", — пишуть журналісти видання "Наше Місто".

За даними Telegram-каналу "Леґітимний", Святослав Олійник має намір повернутися в партію Юлії Тимошенко, яка перебуває в опозиції до "Слуги Народу". Раніше Олійник двічі обирався від "Батьківщини" до Верховної Ради.

Після провалу на виборах глава Дніпропетровської облради Святослав Олійник хоче перейти до Батьківщини - ЗМІ - фото 2

"Наше Місто" нагадує, що опонент Олійника мер Дніпра Борис Філатов набрав на виборах 80%, і глава облради залишився без більшості в місцевих органах влади. А сесію, призначену їм на 3 грудня, навіть довелося скасувати.

"Ходить інформація, що Олійник, розуміючи, що в правлячій партії у нього зараз "слизька ситуація", почав готувати запасний варіант з відходом до Юлії Володимирівні Тимошенко. Перейти в опозицію йому зараз вигідно, тому що за даними нашого джерела в НАБУ, хочуть "штормити" Олійника, бо це частина стратегії в рамках боротьби з Коломойським, чиїм найближчим соратником Олійник є вже багато років. Ну, а про зв'язок Тимошенко з Коломойським відомо всім", — йдеться в публікації видання "Наше Місто".

Раніше ЗМІ писали, що НАБУ і ДФС почали кримінальні виробництва за фактом приховування інформації про доходи та майно. У цивільної дружини Олійника Ірини Гуназа нібито виявили десятки земельних ділянок, будинків, комерційних фірм та іншої власності в Україні та Словаччині.

Нагадаємо, експерти підвели підсумки виборів в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини