Головна Новини Політика внутрішня політика Після приходу нової влади в МВС, державу може очікувати розгул криміналу - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Після приходу нової влади в МВС, державу може очікувати розгул криміналу - ЗМІ

На думку деяких ЗМІ, відставка Коваля і Марчука стане реваншем криміналітету з дозволу ОП

20 серпня 2021, 19:49
Поділіться публікацією:

Україна може накрити хвиля злочинності через кадрові пертурбації в МВС у напрямку боротьби з криміналітетом. Про це йдеться у статті "Реванш криміналітету. Як і чому ОП затіяли кадрові перестановки в НПУ", опублікованій виданням Gazeta.UA.

Після приходу нової влади в МВС, державу може очікувати розгул криміналу - ЗМІ

Євген Коваль. Фото: mvs.gov.ua

"Під шумок природної кадрової плинності пішли сумнівні відставки досвідчених і професійних керівників, які демонстрували високі показники роботи. Так з незрозумілих на перший погляд причин у відставку відправляють ряд посадових осіб, і в першу чергу — Заступника голови Нацпола Євгена Коваля — начальника кримінальної поліції, і Руслана Марчука — главу департаменту стратегічних розслідувань. Цікаво, що саме ці люди брали безпосередню участь в боротьбі проти злодіїв в законі. Здавалося б — робота йде успішно, однак за наявною інформацією з внутрішніх джерел в органах, виявляється, якраз це і стало причиною для їх "усунення" з системи. Криміналітет забажав реванш!" — йдеться в публікації.

Автор зазначає, що за наявною інформацією, багато з раніше звільнених представників криміналітету знайшли підхід до нового глави МВС Дениса Монастирського.

"Або точніше — до Офісу Президента. Денис Монастирський, на жаль, не має ні професіоналізму, ні досвіду для роботи на тій посаді, куди його посадив ОП. Усі які звідти команди він виконує блискавично, використовуючи професіоналів в якості витратного матеріалу. Що буде з країною, коли вона втратить професійних кадрів — над ці тепер не замислюються ні в МВС, ні в ОП", — підкреслює він.

У статті наголошується, що після приходу нової влади в МВС, державу може очікувати розгул криміналу.

""За ширмою" багато представників органів починають співпрацювати з тіньовим світом фактично на партнерських умовах ... І найближчим часом, швидше за все, співробітники Нацпола можуть зіткнутися і з впливом іншого роду з боку криміналітету — який він буде, ну це вже залежить особистих інтересів і можливих домовленостей" , — підсумував автор. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

людмила

20 серпня 2021, 19:19

весь криманал в верхушках риба гниет с голови


Новини