Головна Новини Політика внутрішня політика Перестати прикидатися і вирішити проблеми України: порада Медведчука Зеленському
commentss НОВИНИ Всі новини

Перестати прикидатися і вирішити проблеми України: порада Медведчука Зеленському

Лідер ОПЗЖ Віктор Медведчук у відкритому листі звернувся до президента України Володимира Зеленського

16 червня 2020, 14:16 comments1176
Поділіться публікацією:

Президенту України Володимиру Зеленському треба захистити російську мову та мови нацменшин. Про це заявив голова політради партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктор Медведчук, повідомляється на сайті політсили.

Перестати прикидатися і вирішити проблеми України: порада Медведчука Зеленському

У своєму посланні українському лідеру Медведчук зазначив, що головна проблема, яку зобов'язаний вирішити Зеленський, – припинення конфлікту на Донбасі. На думку політика, необхідно виконувати Мінські угоди, адже питання Донбасу хвилює більшість населення країни.

Крім того, депутат нагадав, що на Донбасі продовжують гинути і отримувати поранення мирні громадяни. На його думку, цей конфлікт стримує розвиток України. Також Медведчук заявив, що Зеленський – російськомовна людина і йому пора припинити прикидатися і не просувати ідею примусової українізації, а важливо захистити російську мову.

Як заявив нардеп, президент повинен думати про благо народу, тому необхідно знизити тарифи на житлово-комунальні послуги – "для більшості українців це просто непідйомні суми, які вганяють народ у злидні". Медведчук вважає, що Україна дісталася Зеленському у важкому стані. Але ніякі відмовки і виправдання у такій ситуації не приймаються, підкреслив політик, тому що лідер країни зобов'язаний вирішувати реальні проблеми, думати про свій народ, а не йти на поводу в радикалів і олігархів.

Нагадаємо, Медведчук розкритикував законопроект Зеленського про всеукраїнський референдум.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини