"Передумав": Петрашко скасував указ про звільнення голови "Укрспирту"

Глава Мінекономіки Ігор Петрашко не став звільняти в.о. директора "Укрспирту" Сергія Блескуна через відпустку

Глава Міністерства економіки Ігор Петрашко скасував указ про звільнення виконуючого обов'язки директора держкомпанії "Укрспирт" Сергія Блескуна, який був підписаний ним сьогодні. Про це повідомила прес-служба Мінфіну на Facebook.

Як зазначають у відомстві, глава Міністерства змінив своє рішення так як Блескун знаходиться у щорічній відпустці, а за законом звільнення в такому разі заборонено. Сам міністр апелює тим, що він не знав про відпустку керівника "Укрспирту".

Враховуючи, що 17 червня 2020р Блескун С. В., перебував у щорічній відпустці, наказ про його звільнення скасовано згідно з наказом Мінекономіки від 17.06.2020 № 114-п. Одночасно повідомляємо, що Мінекономіки зобов'язало надалі забезпечити завчасне надання копій наказів про відпустки в. о. директорів", - зазначено в прес-службі з додаванням відповідної копії документа.

" target="_blank">

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в парламенті готують розгляд можливості відставки глави МВС Арсена Авакова. Так, Комітет Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності підтримав ініціативу фракції "Голос" і погодив включення розгляду постанови про звільнення міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова до порядку денного Верховної Ради.