Головна Новини Політика внутрішня політика Павло Нусс про скандал з офшорами: Зеленський так і не відповів на 5 головних питань
commentss НОВИНИ Всі новини

Павло Нусс про скандал з офшорами: Зеленський так і не відповів на 5 головних питань

Павло Нусс вважає, що всі почули на каналі "ICTV", як Зеленський підтвердив інформацію про створення офшорних компаній

18 жовтня 2021, 09:25
Поділіться публікацією:

В інтерв'ю телеканалу "ICTV" президент Володимир Зеленський фактично зробив чергове щиросердне зізнання. На цей раз президент визнав, що має зв'язок з офшорами і не бачить в цьому нічого поганого. Але проблема не в цьому, а в тому, що глава держави так і не відповів на 5 ключових питань, що хвилюють громадськість. Як передає видання "Коментарі", про це у себе в Facebook пише український політичний аналітик Павло Нусс.

Павло Нусс про скандал з офшорами: Зеленський так і не відповів на 5 головних питань

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Аналітик зазначає, справа навіть не в маніакальній манії переслідування і комплексу неповноцінності Зеленського перед Порошенко, якого він звинуватив, фактично, в тому, що п'ятий президент, нібито, купив розслідування Pandora papers (це більш ніж 500 журналістів — розслідувачів з усього світу). Справа в іншому. А саме, Зеленський так і не відповів на 5 головних, хвилюючих громадськість питань.

За словами Павла Нусса, Зеленський так і не відповів, як, коли і через кого він створив офшорні компанії? Зеленський не сказав, чи відомо йому походження коштів, які пересилалися на його офшори? Зеленський промовчав про те, чи продав він частину компаній Коломойському? Якщо так, — коли, за якою ціною?

"Вимагаємо продемонструвати контракти, платежі по ним, їх призначення, які проводилися і проводяться через його офшори. Коли Зеленський отримав на свої офшори ці мільярди гривень — куди і на що ці гроші пішли, зокрема на закупівлю для Зеленського нерухомості, предметів розкоші? Вимагаємо продемонструвати відповідні контракти і платіжки. І на всі ці питання, рано чи трохи пізніше, Зеленському потрібно буде відповісти. Відповісти на питання громадськості, а пізніше і слідству", — резюмував аналітик.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Зеленський назвав агентів Порошенко.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

иван

18 жовтня 2021, 10:54

Ни один президент на Украине не привлекался и не будет привлечен к ответственности. Это круговая порука, позволяющая безнаказанно воровать, пока власть в твоих руках. К сожалению украинцы обречены влачить жалкое существование в массе своей.


Новини