Головна Новини Політика внутрішня політика Медведчук - владі: «Ганнуся вже купила соняшникову олію, і не тільки купила, але навіть розлила»
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук - владі: «Ганнуся вже купила соняшникову олію, і не тільки купила, але навіть розлила»

На думку Медведчка, українська влада демонструє небажання виконувати Мінські угоди

17 лютого 2022, 17:19
Поділіться публікацією:

Київський апеляційний суд не став сьогодні розглядати апеляційну скаргу народного депутата України, голови Політради партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктора Медведчука щодо домашнього арешту. Про це повідомляється на сайті ОПЗЖ.

 Медведчук - владі: «Ганнуся вже купила соняшникову олію, і не тільки купила, але навіть розлила»

Віктор Медведчук - фото: ОПЗЖ

За словами представників політичної партії, відмова була мотивована тим, що Печерський районний суд міста Києва не подав Київському апеляційному суду справу Медведчука для перевірки, а прокурор, який з'явився до суду, не надав документів, що підтверджують його повноваження на участь у справі.

На думку Віктора Медведчука, влада нібито продовжує намагання знищити опозицію.

Політик вважає, що переслідування опозиції та його особисто безпосередньо пов'язане з тим, що ОПЗЖ та сам Віктор Медведчук наполягали та продовжують наполягати на виконанні Мінських угод.

"Почалося це тому, що влада розуміла: наша партія продовжуватиме політику світу, політику зміни економічної та соціальної ситуації в країні. Ми наполягатимемо на виконанні Мінських угод, і це буде та головна перешкода, яку їй треба подолати", – наголосив опозиційний політик.

Медведчук вважає, що українська влада демонструє небажання виконувати Мінські угоди. І тому "Опозиційна платформа — За життя" у своїй заяві до 7-ї річниці підписання Мінських угод прямо заявила, що влада, яка, на її думку, не бажає миру і не робить кроків щодо мирного врегулювання, має піти у відставку.

На думку Віктора Медведчука, влада лише говорить про єднання України, а насправді ще більше розколює країну.

"Єднання — це чудово. Було підкреслено, що ось це свято буде показано всіма нашими каналами. Тобто "наші", а є "їх". Це єднання? Це "зшивання" країни? Це шлях до світу?", — задається питанням Віктор Медведчук.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини