Головна Новини Політика внутрішня політика Опитування показало, кого українці вважають політиком і невдахою 2020 року
commentss НОВИНИ Всі новини

Опитування показало, кого українці вважають політиком і невдахою 2020 року

Українці проголосували за кращого політика і за невдаху 2020 року

21 грудня 2020, 15:15
Поділіться публікацією:

З 5 по 13 грудня під всіх регіонах України Фондом "Демократичні ініціативи" ім. Ілька Кучеріва спільно з Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС) було проведено загальнонаціональне опитування. Завдяки цьому вдалося з'ясувати, кого частина українців вважає політиком 2020 року, а кого — невдахою. Про це повідомляє Уніан.

Опитування показало, кого українці вважають політиком і невдахою 2020 року

ФОТО: З відкритих джерел

Всього в опитуванні брали участь 2004 людини, які проживають в 131 населеному пункті країни. Опитування проводилося з кожною людиною особисто, у вигляді інтерв'ю. Всі респонденти були старші 18 років.

Так, виходячи з підсумків опитування, політиком, і разом з тим невдахою 2020 року став діючий президент України Володимир Зеленський. Як політик року він набрав 14,5% голосів, а як невдаха року — 28%.

Слідом за главою держави йде екс-президент України Петро Порошенко. Як за політика року за нього віддали свої голоси 9.2%, а як за невдаху 2020 року — 13,8%.

Третім у списку йде народний депутат України Віктор Медведчук. З усіх опитаних українців за нього проголосували як за кращого політика 6,9%, а 2,5% респондентів вважають його невдахою цього року.

На 4 і 5 місцях в рейтингу виявилися Юрій Бойко і Юлія Тимошенко. У обох політиків  приблизно однакові результати. За обох як за політиків року проголосували 5,4% з усіх опитаних. Як за невдаху за Бойка віддали голоси -1,3%, а за Юлію Тимошенко — 2,3%.

Опитування показало, кого українці вважають політиком і невдахою 2020 року - фото 2

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, яку зарплату хотіли б отримувати українці, а також про те, який банк жителі України вважають найкращим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини