Головна Новини Політика внутрішня політика ОП розпочав інформкампанію проти голови «Слуги народу», – Мосійчук
commentss НОВИНИ Всі новини

ОП розпочав інформкампанію проти голови «Слуги народу», – Мосійчук

Цікавість президентською програмою "Велике будівництво" обернулася для Олени Шуляк масштабною інформкампанією на замовлення Офісу президента

1 вересня 2022, 16:00 comments1330
Поділіться публікацією:

Банкова розпочала масову кампанію проти голови партії "Слуга народу" Олени Шуляк. Причина, чому Олена Шуляк, яка змінила на посту голови партії Олександра Корнієнка, впала в немилість ОП – спроби втрутитися у проект Президента "Велике будівництво". Як інформує видання "Коментарі", про це пишуть "УНН", посилаючись на телеграм-канал екс-парламентаря Ігоря Мосійчука.

ОП розпочав інформкампанію проти голови «Слуги народу», – Мосійчук

Олена Шуляк. Фото: з відкритих джерел

За словами екс-нардепа, спочатку в інформаційний простір почали масово вкидати інформацію про те, що чоловік Шуляк, як і її брат виїхали до Польщі і забрали з собою понад мільйон доларів готівкою, годинники, шубу.

"Сьогодні з'явилася інформація, що проти Шуляк порушено кримінальну справу за зловживання службовим становищем та незаконне збагачення… Перевірив… справді таке провадження було зареєстроване Бучанським відділенням Нацполіції за рішенням Ірпінського суду, але ще до 24 лютого і давно було закрито… "повне фуфло" — так охарактеризував це провадження мій співрозмовник з Нацполіції", — написав Мосійчук.

Ігор Мосійчук, посилаючись на власне джерело, заявив, що за "інформаційним мочиловом" Шуляк стоїть саме Банкова, а точніше заступник глави Офісу Президента Кирило Тимошенко. Причина широко розгорнутою інформаційної кампанії – через те, що голова "Слуги народу" занадто бачато почала цікавитися президентською програмою "Велике будівництво", що й не сподобалося Офісу президента.

"Олена почала пхати свій носик у питання "Великого будівництва" і в пограбування, а точніше розпродаж гуманітарної допомоги… Далі буде …на вулиці велика війна, а хтось потоки ділить", — додав екс-нардеп.

Раніше низка ЗМІ поширили неперевірену інформацію про голову партії "Слуга народу" Олену Шуляк.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому Зеленський присоромив Європу – чи наважиться ЄС на посилення обмежень щодо росіян.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини