Головна Новини Політика внутрішня політика Окупанти готують мобілізацію у Маріупольському районі у вересні
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти готують мобілізацію у Маріупольському районі у вересні

Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко закликав мешканців евакуюватися

6 вересня 2022, 15:01
Поділіться публікацією:

У тимчасово окупованому Маріуполі та районі окупанти готуються провести мобілізацію у вересні. 31 серпня у Мангуші відбулися збори колаборантів, які отримали від донецького керівництва вказівку про термінове відновлення військового обліку у Маріупольському районі. Відповідне рішення зафіксовано протокольно.

Окупанти готують мобілізацію у Маріупольському районі у вересні

Росія шукає гарматне м'ясо в Маріуполі

Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у Telegram .

За його даними, як мінімум у Мангуському районі буде розгорнуто офіційну мобілізацію протягом вересня. Це також торкнеться і Маріуполя, хоча пізніше.

"За нашими даними, така ж вказівка отримана і по Маріуполю, проте виконання відстрочено на два тижні. Тобто орієнтовно у 20-х числах вересня Маріуполь та район очікує перша хвиля мобілізації", — зазначив Андрющенко.

Щоб не бути призваним до військ "ДНР", радник мера закликав чоловіків призовного віку терміново евакуюватися – "будь-яким шляхом у будь-який бік".

"Не дайте перетворити себе на гарматне м'ясо", — резюмував він.

Як відомо, у Маріуполі, який тимчасово перебуває під контролем російських військ, окупанти почали запроваджувати свої порядки. І першочерговим завданням, на їхню думку, стала деукраїнізація стели на в'їзді до міста.

У тимчасово окупованому Маріуполі справжня руїна, у місті гуманітарна катастрофа, єдиним джерелом їжі для мешканців є допомога від Червоного Хреста. Наприкінці серпня у Маріуполі стався "голодний бунт". Причиною послугувало рішення Червоного Хреста скасувати видачу гуманітарної допомоги у лугопарку ім. Гурова через велику кількість людей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

sexxx

6 вересня 2022, 13:41

Бесплатный секс интересует? Здесь девушки и женщины хотят от тебя только секс, можешь убедиться в этом сам ------- https://dyx.dk/slyv


Новини