Головна Новини Політика внутрішня політика Офіс президента "приземлив" Арестовича: що сказали у Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Офіс президента "приземлив" Арестовича: що сказали у Зеленського

Арестович помиляється, якщо вважає себе "політиком майбутнього", переконані в ОПУ

30 грудня 2023, 23:30 comments3605
Поділіться публікацією:








Колишній радник голови Офісу президента Олексій Арестович, який приміряє на себе роль "політика майбутнього", таким не є та на сьогоднішній день не впливає на жодні процеси в Україні. Про це заявив радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк, передає портал "Коментарі".

Офіс президента "приземлив" Арестовича: що сказали у Зеленського

В Офісі президента розкритикували Арестовича. Фото з відкритих джерел

За словами Михайла Подоляка, Олексій Арестович не має жодного вплину на політичні процеси всередині України. Радник Андрія Єрмака відзначив, що Арестович без будь-яких на те причин вважає себе "політиком майбутнього", тоді як "реальність зовсім інша".

"Арестович має право на свою особисту поведінку, на "суб'єктну" поведінку, як йому здається. Однак для того етапу війни, в якому ми з вами зараз знаходимося, це вже не має ніякого значення", — заявив Михайло Подоляк.

Радник голови Офісу президента наголосив, що в Україні завжди знайдуться люди, які будуть йти до кінця, коли інші здадуться.

"Навіть попри те, що всі інші впадуть і скажуть, що ми не можемо йти далі, точно будуть люди, які розуміють, який фінал ми маємо отримати в цій війні", — додав Михайло Подоляк.

Як відомо, нещодавно Олексій Арестович заявив, що Україна має укласти мирову угоду з Володимиром Путіним, після чого подати спільний позов проти Заходу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Росії суд засудив на чотири роки позбавлення волі школяра Кевіна Ліка, якого слідство звинуватило у "державній зраді". ФСБ РФ звинуватила школяра у злочинах, які він нібито вчиняв, будучи противником "теперішнього політичного курсу Росії" та так званої "спеціальної військової операції" проти України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Володимир

31 грудня 2023, 00:16

Це радник завгоспа живе в своїй наркотичній реальності


Новини